O2s

Slik kjører du en kvinners marsj galskap pool

Kvinners basketball er stadig mer populært

Kvinners basketball er stadig mer populært, og etter spesielt med godt mottatt dekning av aktiviteter som svømming college-turnering. Siden flertallet av konkurransen er satt i mars, har det blitt kalt som March Madness. Siden turneringen er så intens, har folk som følger det også skåret en måte å dele i spenning, derav fødselen av mars galskap bassenget. En populær måte å gjøre er gjennom March Madness braketten. Den March Madness braketten er rutenettet som har alle lag som spiller turneringen skrevet ned, og du kan se den veien de må ta for å gjøre det til Final Four og mesterskap.

I utgangspunktet kan du kartlegge veien til suksess

I utgangspunktet kan du kartlegge veien til suksess - og mesterskapet. Men å fylle braketten er ikke lett, siden det er 63 spill og en hel masse lag konkurrerer. Men det er virkelig morsomt å prøve å forutse og gjett hvem som kan gjøre det til Final Four, slik at folk overalt setter opp mars galskap bassenger hvor de prøver å fylle ut en brakett, satt i et par dollar, og få en sjanse til å ta hjem den stadig voksende pott penger.

Slik kjører du en kvinners marsj galskap pool. Det er forskjellige måter å sette opp en marsj galskap basseng.
Slik kjører du en kvinners marsj galskap pool. Det er forskjellige måter å sette opp en marsj galskap basseng.

Hvis du har bitt av sports bug og du er interessert i å kjøre en kvinner March Madness pool, så her er en guide for å gjøre det morsomt, spennende og flyter greit:

  • Det er forskjellige måter å sette opp en marsj galskap basseng. Det kan være formelle eller uformelle, og det kan være manuell (sette alt ned på papiret) eller papirløs (online eller via programvare). Hvis du setter opp og kjører kvinnenes March Madness pool så er bassenget manager. Som pool manager, ta deg ned alle navnene på de skolene deltar i turneringen og basseng deltakerne vil velge skolene de ønsker å sikkerhetskopiere. Dette kan gjøres tilfeldig, som i de vil plukke tilfeldige skoler, eller de kunne ha gjort noen mengde forskning slik de plukker skoler med høyest sannsynlighet for å gjøre det til mesterskapet. Uansett, det er gøy fordi det er ikke lett å forutsi vinneren selv når du er bevæpnet med statistikk fordi mange uventede vendinger skje i løpet av turneringen. Du har muligheten til å gjøre dette på papir eller hvis du ønsker å gjøre det på nettet.
  • Du kan også ha alle basseng deltakerne plukke utfallet av hver kamp, ​​og hvis de vinner de kan ta med hjem mini potten, eller legge den til i potten for neste spill og for høyere vinnersjanser.
  • Pass på at reglene for bassenget er klare. Får du en prosentandel av spill når du riktig plukke vinneren i kampen offs? Hvordan vinne en potten? Avhenger det på den samlede scoring poeng? Stille reglene på forhånd vil hindre eller i det minste begrense uenigheter senere.


Ha det gøy. Dette er en sosial aktivitet, og det er best hvis du har det gøy å følge turneringen enn å få jobbet opp på resultatene.