O2s

Slik fornyer et utgått amerikansk pass i person

Å være forberedt på forhånd vil alltid arbeide til vår fordel

Å være forberedt på forhånd vil alltid arbeide til vår fordel. Oppgaven kan være så enkelt som å få en mal klar eller hardt som etterbehandling en konstruksjon før en bestemt sesong. Samme gjelder for å fornye amerikanske pass. Men det er tilfeller når tiden er mot oss eller det er så mange ting å gjøre at vi har en tendens til å overse utløpsdatoen på passene våre. Heldigvis, fornye en utløpt pass er lett som ABC. Så lenge du har de riktige dokumentene, er du av til en problemfri gratis fornyelse. Les videre for å vite hvordan man skal fornye en utløpt amerikanske pass i person.

Slik fornyer et utgått amerikansk pass i person. Å være forberedt på forhånd vil alltid arbeide til vår fordel.
Slik fornyer et utgått amerikansk pass i person. Å være forberedt på forhånd vil alltid arbeide til vår fordel.

  • Hva du trenger. Å komme i gang må du være klar med følgende: DS-11 søknadsskjema, legitimasjon og amerikansk statsborgerskap, 2 stk 2x2 bilder og anvendelse penger. Du kan få DS-11 skjemaer ved å gå gjennom pass byrå eller aksept fasiliteter. Eksempler på det siste er postkontorene og kontorist av domstol kontorer. Du kan også sjekke på nettet for å finne aksept fasiliteter i nærheten sted. Du har også muligheten til å få skjemaet over nettet ved å gå US Department of State nettsted. Alt du trenger å gjøre er å laste ned skjemaet og skrive den ut. Når det gjelder legitimasjon presentere dem følgende: din utløpt amerikanske pass, bona fide førerkort, militært ID, sertifikat for naturalisering eller offentlige ID. Hvis ingen av disse er tilgjengelige, være klar med lånekort, kredittkort og personnummer kort. Det vil også hjelpe hvis du kjenner noen som har en gyldig ID, og ​​kan bekrefte at de kjenner deg for mer enn to år. Som for bevis på statsborgerskap din utløpte pass og sertifikat for fødsel vil gjøre. Hvis din fødselsattest ikke er tilgjengelig skjønt, må du be om fra staten et brev of No Record. Vær også klar med deg dåps og sykehus fødsel dokumentasjon. De er også strenge når det gjelder bilder. Bortsett fra den ønskede størrelsen, bør bildet ditt bli tatt mot en bakgrunn, farget, front mot og identisk. Bildene du skal sende må tas i løpet av de siste seks månedene. Hvis du er tvilsomt at du får de kravene bildet ditt riktig, kan du ha ditt bilde tatt på en hvilken som helst aksept anlegget eller på noe passfoto tar messe. For betaling avgift, er det en rekke betalingsmåter du kan velge mellom, de aksepterer kontanter, kredittkort, debetkort, reisesjekker, penger ordrer osv.
  • Hvor du skal dra. Så snart du har alle krav klar kan du gå til noen aksept anlegget. Bli minnet samt at DS-11 skjemaet skal fylles helt ut. Men la signaturen feltet stå tomt. Du vil bli instruert av aksept anlegget offisielle når du kan registrere det.


Så der har du det

Så der har du det. Nå er alt du trenger å gjøre er å vente på din fornyet passet. Det tar normalt 4-6 uker å behandle helt. Hvis du er på en tid knase du kan be om å få den fremskyndet. Passet ditt vil da være klar i løpet av 2-3 uker. Vær klar men med ekstra penger for denne tjenesten. Men om dette vil fortsatt ikke fungere for deg, kan du benytte uavhengig påskynde tjeneste. De kan gjennomføre fornyelsen innen 24 timer. Men igjen, vil det bli dyrere.