O2s

Påskynde USA pass: nye pass og fornyelse

Lær hvordan å fremskynde en amerikansk pass og ekstra kostnader involvert

Hvis du trenger å få et nytt pass umiddelbart, det finnes måter som du kan fremskynde prosessen. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du får passet ditt fremskyndet, men det vil kreve noen ekstra skritt for å få reisedokumenter og - du gjettet det - noen ekstra dollar å oppnå. Du kan fremskynde pass fornyelse eller søknadsprosessen om du skal sende post skjemaene i eller snu dem inn på et lokalt byrå eller aksept anlegget. Å få amerikansk pass raskt, utnytte på følgende måte:

 1. Inkludere en ekstra 45€ med pass skjemaer og dokumenter. Å få dem innen 2 uker, vil du bli belastet en ekstra 45€ og du vil være ansvarlig for to-veis natten levering avgifter. Hvis du skal sende post i skjemaene må du ta med de aktuelle former og utbetalinger (enten du fornye passet ditt eller søker om en ny) sammen med en ekstra 45€ til US Department of State. Hvis du vandre inn i et pass kontoret for å få et program i person, bør anlegget være i stand til å instruere om hvordan å inkludere rask avgift.
 2. Overnatter passet danner til nasjonalitetspass behandling. Hvis du sender søknadsskjemaet natten, sende dem til:

  Påskynde USA pass: nye pass og fornyelse. Inkludere en ekstra 45€ med pass skjemaer og dokumenter.
  Påskynde USA pass: nye pass og fornyelse. Inkludere en ekstra 45€ med pass skjemaer og dokumenter.

  National Passport Processing
  Attn: Institutt 13349
  1617 Brett Road
  New Castle, DE 19720

  Sørg for å inkludere en forhåndsbetalt overnatting returkonvolutt for passkontoret.

 3. Skriv fremskyndet på konvolutten. Gjør det klart at du ber om en rask pass. Du ikke vil at konvolutten for å bli flyttet til bunnen av bunken fordi du ikke har klart merket konvolutten. Skriv "fremskyndet" i store, fete bokstaver på både forsiden og baksiden av konvolutten.

Hvis du sender din pass fra en aksept anlegget, sørg for at de følger trinnene ovenfor også. Du skal nå få det i ca 2 uker i stedet for de vanlige 6-8 uker. Hvis du har en nødsituasjon og trenger et pass raskt, bør du ringe National Passport Information Center.

Lær hvordan å fremskynde en amerikansk pass og ekstra kostnader involvert. Overnatter passet danner til nasjonalitetspass behandling.
Lær hvordan å fremskynde en amerikansk pass og ekstra kostnader involvert. Overnatter passet danner til nasjonalitetspass behandling.

Det finnes også tjenester som kan få deg og / eller din familie Europa pass på så lite som 24 timer. Disse tjenestene vil trolig belaste deg mer enn den ekstra 45€ som det amerikanske Department of State avgifter, og sine avgifter vil trolig komme i tillegg til de statlige avgifter som allerede er diskutert. Tjenesters avgifter vil også variere basert på hvor raskt du trenger det. Disse tjenestene kan være kostbart, men kan være verdt det hvis du raskt trenger passet ditt.