O2s

Hvordan velge Ruger rifler

Ruger rifler kommer i et bredt utvalg av våpen fra sin produsent, Sturm, Ruger & Company, i form av single-shot, bolt-action, semi-automatiske og full-automatiske rifler.

Single-Shot

The Ruger No

Den Ruger No 1 kommer i ni varianter, med sine fat tilgjengelig i standard, tykt og varmint fat, samt internasjonale stil full lengde forends og værbestandig rustfritt stål. Handlingen er sterk, med en Farquharson-esque intern hammer fallende blokk handling og en underlever til kuk rifla. På grunn av styrken av handlingen, er dette rifle bra for fans av Wildcat patroner.

Bolt-action

Den Ruger M77 Mark II kommer i fem varianter og over 20 kalibre

Den Ruger M77 Mark II kommer i fem varianter og over 20 kaliber. Designen er basert på to-slepte bolt med klo kjøkkenvifte fra Mauser 98. En av de mer unike funksjonene til Ruger M77 er dens vinklet handling skrue, som trekker handlingen ned og bak i stedet for ned og til lager som mer typiske foran handling skruer.

Den Ruger 77/22 kommer i to varianter

Hvordan velge Ruger rifler. Single-Shot.
Hvordan velge Ruger rifler. Single-Shot.

Den Ruger 77/22 kommer i to varianter, standard 77/22 og 77/22 Hornet. Den 77/22 har en 10-runde roterende magasin, og er tilgjengelig med laminert valnøtt, og syntetiske aksjer. Løpet er vanligvis 20 inches lange, men kan være 24 inches. Den .22 Hornet er et populært valg for medium-range varminting.

Semi-automatisk

Den Ruger 10/22 er tilgjengelig i ni nåværende og to avviklet varianter, med en flyttbar ti eller fem runde roterende magasin. Den typiske .22 LR tre aksjer kan være alt fra 16 1/8 til 20 inches lang, mens standard Carbine versjon er 18 1/2 inches. Tre bestandene kommer i standard, deluxe, og internasjonale versjoner, og laminert tre eller sort syntetiske aksjer er også tilgjengelig. Den 10/22, mens ansett som en "voksen pistol", har slike ting som billig ammunisjon, enkel håndtering, og lite rekyl, noe som gjør den ideell for skyttere som er ung eller har lite erfaring. Det er populært med små-spill skyttere.

The Ruger No. Bolt-action.
The Ruger No. Bolt-action.

Den Ruger Mini-14 er i stand til å skyte både 0,223 Remington kassettene og 5.56x45mm militære kassett og finnes i to varianter, taktiske og ranch rifler. De kommer i laminert, hardwood, eller syntetiske aksjer og har en 18 1/2 tommers fat. Med et design ment å ha en montert omfang, de er gode for småviltjakt, når bare noen få raske skudd er nødvendig.

Den SR556 er en helt ny form for Armalite model 15 rifle og bruker stempelet drift. Løpet er 16 3/25 inches lang, og det foreløpig kun kommer i en rekke, selv om det ikke er lovlig å eie i alle stater. På grunn av stempelet sitt, er det lettere å vedlikeholde enn gass-drevne rifler, og går kjøligere og renere også.

Som du kan se, er det et bredt spekter av alternativer å velge mellom når du prøver å velge en Ruger rifle. Hvis du holder dine behov, ferdighetsnivå, og budsjett i tankene når du gjør din beslutning, så vet hvordan du skal finne den rette Ruger for deg bør være et blunk.