O2s

Hvordan velge menns frisyrer

En manns hår er hans forfengelighet

En manns hår er hans forfengelighet. I dag er det mer oppmerksomhet blir gitt til menns frisyrer og hår produkter enn noen gang før. Flere menn innser viktigheten av å velge riktig frisyre.

En manns frisyre kan gjøre eller ødelegge en titt. En god klipp kan fremheve personens beste funksjonene og tone ned de du ikke liker.

Her er en guide for å hjelpe deg å velge det beste frisyre for deg.

Hvordan velge menns frisyrer. Bestemme formen på ansiktet ditt.
Hvordan velge menns frisyrer. Bestemme formen på ansiktet ditt.

  • Bestem din hårtype. Hva er den naturlige tekstur på håret ditt? Har du krøllete hår, bølgete eller rett? Ikke prøv en frisyre eller klippe at du må kjempe med på daglig basis. Hvis håret ditt er naturlig flat eller tynning, kan du ikke være i stand til å gjøre en bustete hår kutt uten utstrakt bruk av hårgelé og andre holder produkter. En frisyre skal være komplementær ikke bare til dine ansiktstrekk, men også med naturen på håret ditt.
  • Bestemme formen på ansiktet ditt. Ansikts formene er runde, firkantet, oval, diamant og trekantede. Din frisyre bør fremheve dine beste trekk og tone ned mindre enn perfekt deler. For eksempel, hvis du har en usedvanlig bred panne, kan det være lurt å velge en stil som har en liten smell i fronten eller kanskje en liten side feie. Hvis du har en sterk kjeve, flaunt it! Hold håret borte fra kjeven til videre bringe oppmerksomhet til denne misunnelsesverdig ansikts funksjonen.
  • Vurdere din livsstil. Når du velger et kutt, først ta en titt på din daglige rutine. Er du en vask og slitasje type fyr fordi du er for opptatt i morgen? Har du noe imot å ta noen få minutter å style håret ditt? Er du interessert i sport, og trenger et kutt som ikke dekker dine øyne eller ansikt? Har du bruker produktet og geleer av noe slag? Hold svarene på disse spørsmålene i bakhodet når du velger en stil for håret ditt. Du vil ha en frisyre som vil se flott ut ikke bare på salongen eller barbershop, men hver dag! Du bør være i stand til å opprettholde stilen på egen hånd.
  • Ikke glem farge. Bestem din naturlige farge, men husk at du kan forbedre ditt utseende med riktig bruk av høydepunktene. Hvis du har grått, vil du ønsker å farge håret siden ingenting er mer aldring som hvitt eller grått hår. Hvis du ønsker høydepunkter, holde den på kronen og nær hårfestet, å ramme inn ansiktet.
  • Ikke skjule en vikene. Det er ingen måte å skjule en vikene. Hvis du vokser ut resten av håret ditt, det vil bare trekke mer oppmerksomhet til det faktum at håret er tynt på toppen.
  • Få anbefalinger fra proffene. Når du finner en god frisør eller stylist, feste med ham. Som han blir kjent med din personlighet og din livsstil, vil han være i stand til å gjøre stilen anbefalinger. Ta hans råd basert på hans års yrkeserfaring og opplæring.
  • Kontroller magasiner. Det er mange frisyre magasiner rundt for å få ideer fra. Sjekk ut menns magasiner som GQ og menns helse. Gjøre hva kvinner gjør og få ideer fra kjendis stylister og modeller.

Neste gang du hodet til frisøren, ikke bare la ham bestemme din kuttet. Ta kontroll over din frisyre og se forskjellen det gjør i utseende og selvtillit!