O2s

Hvordan utforske california redwood

Turister og lokale folk både elsker å utforske redwood lunder

Turister og lokale folk både elsker å utforske redwood lunder. Den beste delen av landet der trærne florerer er delstaten California. Det er i dette området hvor flere nasjonalparker ment å bevare og dyrke redwood trær er i aktiv tilværelse. Noen av disse nasjonalparkene er Redwoods National Park, Muir Woods National Monument og Humboldt Redwoods State Park. Trærne langs kystområdene er ikke akkurat det samme som de gamle Sequoia trær langs Sierra Nevada Mountain Range i Øst-California. Coastal redwood-trær er faktisk veldig høyt og gi gave til de baner og avenyer med nyanser og gi et vakkert syn langs motorveier og veier. De ser enda mer strålende i kratt som de står i rader med solens stråler titte gjennom sine massive grener og blader. Hvis du ønsker å utforske California redwood, her er forslag til måter:

Hvordan utforske california redwood. For å komme til Muir Woods og du kommer fra San Francisco International Airport.
Hvordan utforske california redwood. For å komme til Muir Woods og du kommer fra San Francisco International Airport.

  1. For å komme til Muir Woods og du kommer fra San Francisco International Airport, gå nordover og fortsetter å krysse Golden Gate Bridge rett til Marin County. Når du er der, følger State Highway 101 med utgang på Tamalpais Valley. Spore retninger langs veien til Muir Woods. Høyre i midten av Marin County er Muir Woods (etter navnet på John Muir, en europeisk forfatter som var en av de tidlige tilhengere av naturvern i Europa). Hvis du er fysisk i stand, kan du følge turstier finnes i Muir Woods. Men for de funksjonshemmede, eldre og små barn, er det rullestoler og barnevogner tilgjengelig. Muir Woods skryte av enorme redwood trær for glede for besøkende og turister.
  2. Den redwood nasjonalparken er lett tilgjengelig. Det er 90 miles nord for California og hvis du ankommer Orick Village, har du flere veialternativer å følge i går til Redwoods nasjonalpark. Du kan ta Davison Road, som er en smal passasje med høye klareringer. Veien går gjennom en gammel skog som fører til en åpen, tydelig kystlinje. Elg florerer langs kysten så du bør ikke bli overrasket hvis ett dyr plutselig dukker opp bakfra. En annen rute er gjennom Bald Hills Road, en sti som går langs åssidene går gjennom Ladybird Johnson Grove. Som du gå til toppen eller bakketopp, kan du se fantastisk natur i grov kystlinje nedenfor med redwood trær rundt.
  3. Humboldt er et kratt full av trærne som ligger 200 miles nord for San Francisco langs Highway 101. Det er en tilstand park som tilbyr et hyggelig kjøreopplevelse for turister og lokalbefolkningen. For å komme dit, kan du ta en exit fra 656 Myers Flat og videre til State Highway 254. Denne veien er kjent som Avenue of the Giants. Det er forbundet med Rv 101 på de første 20 miles som det går ut til 674.
  4. Ta et besøk i sommer og høst når alt - blomster og trær - er i blomstrende scenen. Unngå å utforske California redwood i vinter for den bitende kulde kan gjøre deg ukomfortabel.
  5. Ta nødvendige fasiliteter når du tar turen. Mat, vann, førstehjelp og elektroniske gadgets for kommunikasjon er svært viktig. De kratt noen ganger kan føre til at du gå seg vill så ta et kompass i tillegg.

Mange mennesker besøker nasjonale redwood parker i California, ikke bare én gang. Etter den første turen, besøkende velger å komme tilbake igjen for en annen opplevelse. For å gjøre etterfølgende besøk mer verdt hver gang, legg merke til de viktige markører som kan hjelpe og veilede deg underveis.