O2s

Hvordan trimme en manns øyenbrynene

Øyenbryn er det lille området som ligger rett over øynene og langs brow rygger hvor en liten mengde hår vokser. Avhengig av alder, rase og kjønn av den person, kan det være glatt eller grov, sparsom eller tykk. Dens hovedoppgave er å hindre eventuelle fremmedlegemer, det være seg svette, vann, støv eller rusk å falle til øyehulen, noe som kan irritere øynene. Men hjelper det også i kommunikasjon som det gir varierende ansiktsuttrykk. Avhengig av kulturer, er brynene vanligvis endret enten gjennom å legge farge (øyenbryn liners), fjerne overflødig hår (trimming, threading, napping, eller barbering) og tillegg av piercinger.

Hvordan trimme en manns øyenbrynene. En manns øyenbrynene er vanligvis tykk og seig.
Hvordan trimme en manns øyenbrynene. En manns øyenbrynene er vanligvis tykk og seig.

  • En manns øyenbrynene er vanligvis tykk og seig. Som sådan, er det vanligvis vanskelig å stelle sammenlignet med den til en kvinne. Alt du trenger er et par skarpe sakser og fin-tann kam og din mann vil være fornøyd med sine nye brynene på kort tid! Fordi menn er generelt ikke brukes til øyenbrynene sine blir preparert, er det relevant å minne dem om å lukke øynene hele tiden under prosedyren. Unødvendig å si, holde dem i en komfortabel posisjon slik at de vil være i stand til å stå stille under hele prosedyren.
  • Bruke fin-tann kam, kam øyenbrynet for å ta ut noen snarls spesielt hvis brynene er veldig tykk og overgrodd. Du ønsker ikke å begynne å kutte med alle disse knutene fordi dette resulterer i rare, hakkete brynene som kanskje ikke er flatterende i det hele tatt. Å sørge for at alle små, skjulte knop ubundne eller glattes, kam i alle retninger - til, fra, opp og ned.
  • Før skjæring, holde alle øyenbryn hår og bortkommen hår sammen i én retning ved hjelp av hårspray eller gel. Gjør dette ved å sette noen hårspray eller gel på en spissen av fingeren og DAB dette over øyenbrynene i den retningen du ønsker.
  • Nå, med den dominerende hånden til å holde saksen. Bruk den andre hånden til å holde kammen. Gre øyenbryn i en oppadgående retning og la alle hårene til å ordne seg i parallell posisjon. Den lengste av hårene vil være i stand til å unnslippe i tennene på kammen og stikker ut. Trim dette overflødig hår ved å kutte så nær kammen som mulig. Kammen ikke bare fungerer som en advarsel signere å ikke kutte ytterligere eller brynene vil være for kort, men også fungerer som beskyttelse mot ansiktet til personen, hindrer bortkommen hår å berøre ansiktet til personen. Etter kapping bruke en make-up børste eller en ren lys håndkle for å fjerne eventuelle hår rester som har landet på personens ansikt. Du ønsker ikke å irritere øynene (røde øyne) og nese (nysing)!
  • Fortsett å sage før du har fjernet all overflødig hår som stikker ut gjennom kam. Følg alle trinnene igjen for den andre pannen.


Etter trimmingen, se nøye på begge øyenbrynene

Etter trimmingen, se nøye på begge øyenbrynene. Trim overflødig hår som nødvendig. På dette punktet, ikke lenger bruker kammen. Det er bedre å kutte individuelt for å unngå unødvendig trimming av de andre hårene.