O2s

Hvordan træ perler

Perler er en av de mest elegante og classy stykker av smykker funnet i samlingen av mange kvinner. Det er så dyrebar og vakker at et perlekjede vil uunngåelig bli en uvurderlig familie arvestykke som vil bli overlevert fra generasjon til generasjon. Dessverre, mens perler er svært motstandsdyktig og kan vær elementene, kan strengen holde dem sammen slites ned og bryte. Når dette skjer, vil den tradisjonelle tendensen være å ha det re-strengeinstrumenter eller rethreaded av en profesjonell eller ekspert gullsmed. Men dette kan reparere koste ganske mye. Heldigvis, det er en tidkrevende måte at du kan træ perler selv. Prosessen er komplisert og tidkrevende, men med litt øvelse og tålmodighet, bør du være i stand til å gjøre det med hell.

Monter design

Monter design. Når tråden holde perler på plass pauser eller fjernes, det første trinnet i gjengebakke det ville være å plassere en klut på et bord og gjenskape utformingen av perlene i kjedet. Line den opp på nøyaktig samme måte som det opprinnelig ble stilt opp på en streng. Tradisjonelt har den største perle alltid være i midten imidlertid noen alternative design perle størrelser. Sørg for å stille den opp slik det var før tråden brøt eller ble fjernet. Hvis perler er uteksaminert, kan du trenger en perle bord og legge perler på den.

Knute i enden av tråden

Hvordan træ perler. Knute i enden av tråden.
Hvordan træ perler. Knute i enden av tråden.

Knute i enden av tråden. Få en tråd og velge den ene enden og bind den i en knute. Dette vil fungere som barriere i første perle som du vil træ. Med denne knuten, vil perlene ikke faller av. På den andre enden av tråden, knyt den rundt nålen. Sørg for at nålen og tråden vil passe gjennom hullet av perlene.

Sett inn en perle. Når nålen er festet og den andre enden av tråden har vært knyttede, får den første perle perle i design og stikk nålen inn hullet sitt. Siden dette kan være din første gang, kan den faktiske innsetting vise seg å være vanskelig, spesielt hvis du ikke har smidige fingre. Likevel, med tålmodighet og konsentrasjon bør du være i stand til å gjøre det riktig. Så snart du setter inn perle, trekker det ned den andre enden av tråden mot knuten.

Knyt en knute etter hver perle. Så snart den første perle glir ned, knytte en halvstikk-knute etter det. Pass på at knuten er nær nok til perlen slik at den ikke vil være synlig når en annen perle kommer inn i maktkampen. Etter knuten er laget etter den første perle perle satt inn, plassere en annen perle og knytte en knute. Fortsett med dette til du er i stand til å tre alle perlene.

Fest låsen

Knute i enden av tråden. Knyt en knute etter hver perle.
Knute i enden av tråden. Knyt en knute etter hver perle.

Fest låsen. Knyt den siste knuten etter den siste perlen har blitt satt inn for å fullføre threading. På dette punktet, tråd og sett clamshell lås og knyt en annen halvstikk-knute etter det. Legg en liten dråpe smykker festeanordning til å feste tråden på låsen. Gjør det samme for den andre enden av kjedet. Når limet tørker, kobler krokene i de to endene og jobben er gjort.

Før å tre perler, sørge for at de er rene og fri for det mangfoldet av hudfett knyttet til det gjennom årene. Tørk hver perle med en ren klut. For tråden, bruker en silketråd, som det er mer solid og motstandsdyktig. Øv ofte og du bør bli en ekspert før eller senere.