O2s

Hvordan ta et slag

Du kan håpe på å aldri komme hit med en punch, men noen ganger ting skje. Hvis du blir bekymret for at du vil finne deg selv i fysisk kamp, ​​er det best å være forberedt på forhånd. Bare i tilfelle du trenger å ta et slag, bør du vurdere å følge disse trinnene for å unngå maksimal smerte og skade.

Hvordan ta et slag. Unngå hit når det er mulig.
Hvordan ta et slag. Unngå hit når det er mulig.

  1. Lær selvforsvar. Får sjansen, kan hver og en ha nytte av et kurs i grunnleggende selvforsvar. En slik klasse vil tillate deg å bli komfortabel nok med en fysisk situasjon som du ikke vil fryse eller panikk når møtt med en knyttneve på vei i din retning. Disse kursene vil også hjelpe deg å lære og øve defensive bevegelser, måter å unngå en streik og metoder for å fjerne deg fra en kamp situasjon.
  2. Unngå hit når det er mulig. Gitt sjansen noen skulle velge å ikke bli truffet med en punch. Hvis mulig, prøv å avlaste en spent situasjon med samtale før det blir fysisk. Hvis en punch kommer din vei, gjør ditt beste for å unngå eller blokkere slag.
  3. Betale oppmerksomhet. Ta oppmerksom på dine omgivelser og fokusere. Du kan ikke bli distrahert når du prøver å forsvare deg selv. Unngå å fokusere utelukkende på angriperen foran deg siden slagene kan komme fra andre retninger.
  4. Ikke spent. Spenner og strammer musklene når du tar et slag tendens til å føre til ytterligere sårhet og stivhet når du blir truffet. Prøv å ikke binde deg for punch. I stedet holde kroppen væske og avslappet når det er mulig. Det kan virke motstridende, men slapper kroppen din vil hjelpe deg med å unngå skader.
  5. Flytte med punch. Skifte vekten og kroppen din slik at når punsj treff, beveger deg med den i stedet for mot den. Ikke prøv å være en fast vegg i ansiktet av en flygende knyttneve. I stedet være fleksibel nok til å flytte med punsj deretter bruke denne kraften til å strømme tilbake og sette makt bak slag du har tenkt å gå tilbake.
  6. Praktisere i kontrollerte forhold. Du sannsynligvis ikke kan lære å ta et slag i en enkelt økt. I stedet bør du vurdere å praktisere i selvforsvar klasse eller ved å trene i en boksering. Boksing og nærkamp er effektiv som både trening og kropp vedlikehold når vi står overfor en kamp. Jo mer du øver jo mer vil du være i stand til å unngå og forsvare seg mot slag. Du vil også være i stand til å ta noen slag som faktisk kobles til.
  7. Slapp helt av. Husk at jo mer du kan slappe kroppen din, jo bedre kan beskytte mot skader relatert til en punch. Når nevene flyr din vei, kan du ikke være i stand til å unngå det. Så vær forberedt, ta en pust deretter slappe av musklene slik at kroppen absorberer støt, og du kan gjenopprette.

Lære å ta et slag er et tidlig stadium i selvforsvar og kamptrening. Hvis du følger disse trinnene du bør være i stand til å lære å ta en trøkk når det blir kastet din vei.