O2s

Hvordan spille hockey: lære om hockey regler

Få hockey tips for å forbedre dine kunnskaper om ishockey

Reglene for ishockey kan det synes som komplisert og forvirrende. Ved å forstå enkelte samtaler som offsides og ising, derimot, kan man lett mestre det grunnleggende i spillet. Plukk opp hockey stick og la oss spille hockey! Her er hvordan du spiller hockey:

For å vinne spillet:

 1. Ett lag må score flere mål enn motstanderlaget.

Hvordan spille hockey: lære om hockey regler. For å vinne spillet.
Hvordan spille hockey: lære om hockey regler. For å vinne spillet.

Å score:

 1. Et mål er scoret hver gang pucken går forbi mållinjen for motstanderlaget netto.
 2. Et mål teller ikke hvis det er med hensikt kastet av foten, kastet ut av hånden, eller truffet i av en høy pinne.
 3. Et mål tilfeldigvis får forandret retning ut av en spiller gjør teller.

Oppsettet av spillerne:

 1. Seks spillere fra hvert lag er tillatt på isen samtidig. Dette inkluderer en keeper, to forsvarere og tre forwards.
 2. Det er en rett forsvarer og en venstre forsvarer, men vanligvis de kan velge å rotere.
 3. Blant forover, er det et senter, en høyre vinge, og en venstre vinge.
 4. For et lag som spiller i en liga, er det vanligvis en utpekt kaptein og assisterende kaptein. Disse spillerne har lov til å snakke med dommerne hvis det oppstår problemer i løpet av spillet.

Den fysiske oppsettet:

Få hockey tips for å forbedre dine kunnskaper om ishockey. Oppsettet av spillerne.
Få hockey tips for å forbedre dine kunnskaper om ishockey. Oppsettet av spillerne.

 1. En typisk hockey rink har to blå streker som definerer offensive og defensive soner for hvert lag og en rød linje dele banen i to.
 2. En lagets offensive sonen er området over langt blå linjen bevoktet av motstanderlaget.
 3. En lagets defensive sone er området under nær blå linjen bevoktet av et eget team.
 4. Sonen mellom de to blå linjer kalles den nøytrale sone.
 5. Sirkler på venstre og høyre side av målet garn definere ansikt-off punkter for ansikt-offs kalt i den sonen. Sentre linje opp i sentrene av sirkler, og fløyer vanligvis linje opp på sidene av sirklene. Defensemen vanligvis linje opp i ryggen av sine vinger utenfor sirklene. Det forsvarende lag kan flytte sine fremover til bedre dekke den offensive forsvarerne.

Avslaget:

 1. I et ansikt-off, senterets linjer opp mot opposisjonelle sentrum. Sentrene tar forsiden av hver gang en puck er droppet av en dommer i hockey spill. De er de første til å kjempe for pucken når den er droppet av en dommer. Noen ganger, enten av et team egen beslutning eller dommerens, kan en annen spiller ta et ansikt-off i stedet for sentrum.
 2. Høyre og venstre vinger stille opp på høyre og venstre side av senteret sitt. De står oppstilt rett overfor motstanderlaget vinger.
 3. Forsvarerne linje opp på baksiden av spissene på høyre og venstre side.
 4. Pucken er droppet i sentrum isen ved begynnelsen av spillet.
 5. Basert på hvor en puck går ut av spill, kan alle andre ansikt-offs oppstå hvor som helst på isen. Hvis anropet er en glasur eller offsides, begynner stykket vanligvis på det nærmeste punktet på enten høyre eller venstre side. Hvis pucken kastet utenfor banen, fortsetter spillet på et sted utpekt av dommeren å være nærmest der pucken gikk ut av spill.

Offsides:

 1. Når en spiller er helt på tvers av blå linjen av hans offensive side før pucken, er spilleren offsides, og dommeren vil stoppe avspillingen hvis spilleren ikke returnerer til den blå linjen før retur til den offensive sonen.
 2. Et nytt ansikt-off kalles rett utenfor offensiv sone.
 3. En spiller kan skreve den blå linjen før du går etter pucken, etter at det passerer den blå linjen.
 4. En spiller kan somle i sin offensive sonen, selv om pucken er ikke i sonen, men spilleren må sørge for at når pucken går inn i offensive sone, er han ikke offside. Spilleren må la pucken inn i offensiv sone først før du går etter det.

Glasur:

 1. Hvis en puck som ikke score er truffet av en spiller før den røde linjen og går forbi mållinjen av hans offensive sonen uten å bli fanget opp av en lagkamerat eller motstanderens keeper, kalles det en glasur.
 2. Et nytt ansikt-off kalles i den defensive sone av teamet som rammet pucken.

Tidspunktet:

 1. En typisk kamp spilles i tre perioder, hver 20 minutter lang. Kjøretiden stopper når fløyta blåses av dommeren og starter når pucken er droppet inn i bildet.
 2. Straffer, kalt av dommeren, kan være to minutter eller lenger, avhengig av om det er en stor straff, mindre straff, eller misbruk. Når en straff kalles, vil dommeren heve sin hånd. Tid stopper og fløyte blåses når et medlem av teamet som forpliktet straffen berører pucken. Den utvist spiller er sendt til utvisningsboksen.
 3. Overtid kan kalles hvis spillet er bundet på slutten. Andre hockey regler kan kalle for en shoot-off hvis spillet er bundet på slutten av tredje periode.

Strøm spiller og straff dreper:

 1. Når et lag har flere spillere enn de andre på isen, er det laget sies å være på power play. Dette skjer når spillerne på motstanderlaget har engasjerte straffer.
 2. Laget med færre spillere på isen sies å være på et straffespark drepe. Icings er tillatt for hockey lag som er på et straffespark kill.

Skiftende spillere:

 1. Mens pucken er i spill, kan offensive og defensive spillere slå på og utenfor isen. Vanligvis, når en spiller ligger innen 5-10 meter av benken, kan den andre spilleren begynner å få på isen. En straff for å ha for mange menn på isen kan kalles avhengig skjønn av dommeren.
 2. Endringer kan også gjøres før hver avslag. Hvis en overdrevet lang tid allerede gått, kan en dommer forby enhver spiller endringer skal gjøres før det avslag.
 3. Noen ganger for å øke sjansen for scoring offensivt, spesielt på slutten av et spill, kan målvakten bli kalt inn for å la en annen offensiv spiller på isen.