O2s

Hvordan spille college basketball


Spille college basketball er det mange små gutter og jenter drømmer om. Hvis du tror du ble født til å kjøre lengden på en basketballbane og skyter hoops foran skrikende college basketball fans, her er hva du trenger å vite for å komme inn på et lag og spille college basketball.

Trinn 1

Hvordan spille college basketball. Snakk med trenerne.
Hvordan spille college basketball. Snakk med trenerne.

Snakk med trenerne. Hvis du virkelig ønsker å spille college basketball, må du være proaktiv. Ikke vent for rekrutterere eller trenere for å komme til deg - gå til dem! Snakk med college basketball trenere og uttrykke din interesse i å spille for sitt college basketball team mens du fremdeles er i videregående skole. Inviter rekrutterere og trenere til å komme ut og se deg spille, eller sende dem en video av deg under en high school basketball spillet. La dem vite at du er motivert for å gjøre laget i år, og at du ser frem til å være en del av et vinnende college basketball team. Det er opp til deg å sørge for at du blir lagt merke til av de rette personene når du er på basketballbanen.

Trinn 2

Få en high school coach for å legge inn et godt ord for deg. Hvis du allerede har kontaktet college basketball trenere om din interesse for å spille college basketball, prøv å få high school basketball coach for å snakke med dem også. Be ham om å gi deg en glødende referanse, siterer hvor stor av en spiller du er og hvor verdifull du er til basketball team. Hvis du kan, få mer enn en coach for å gjøre dette for deg. Be dem om å sende meldinger og attester til college basketball trenere samt diskutere dine gode ferdigheter i person. Jo flere personer du har å trekke for deg, jo mer vil du øke sjansene dine for å få til å spille college basketball.

Trinn 3

Vedlikeholde dine ferdigheter. Som du venter din invitasjon til å prøve ut for college basketball, sørg for at du arbeider kontinuerlig med dine ferdigheter. Øv hardt og øve ofte. Trene hver dag, hvis du kan. Du ønsker å vise college basketball trenere som du er seriøst viet til sporten og at du er villig til å sette i gang å bli den beste basketballspiller som du kan være. Ditt engasjement for å forbedre spillet teknikker vil ikke gå ubemerket av rekrutterere og trenere fra college lag.

Trinn 4

Trinn 1. Få en high school coach for å legge inn et godt ord for deg.
Trinn 1. Få en high school coach for å legge inn et godt ord for deg.

Delta på tryouts. Forhåpentligvis med litt flaks og besluttsomhet, vil du få øye på en interessert college basketball coach. Nå har du sjansen! Når du har blitt invitert til å prøve ut for et college basketball team (eller to), ikke se tilbake. Kast hele sinn, kropp og sjel i å vise dine beste ferdigheter og teknikker på college basketball domstol som du prøver ut for laget. Konkurransen vil bli hard, så det er viktig at du aldri la vakt ned. Det er også viktig at du opprettholder en profesjonell, sympatisk holdning mens du er på tryouts. Dine trenere trenger å like deg like mye som de liker dine basketball-playing evner.

Trinn 5

Bli med på laget. Hvis du har det som trengs, vil du bli invitert til å delta i et college basketball team (kanskje til og med på et stipend). Gratulerer! Du har nå oppfylt drømmen om å spille college basketball.