O2s

Hvordan spare penger mens du besøker london

London er en av de mest populære destinasjonene å besøke, men folk er overveldet over hvor mye de trenger å bruke. Før du skraper London ut av listen, bør du vurdere disse små, men nyttige tips for å få mest mulig ut av et lite budsjett og fortsatt nyte denne vakre byen.

Transport - De fleste turister planlegge sine turer med svært travle ruter med så mange steder å se. Selv planlegger disse aktivitetene, finne ut hvordan du får til disse stedene ved hjelp av offentlig transport. Unngå drosjer da disse er dyrere enn å bruke offentlig transport. Du kan få passerer som kombinerer bruk av buss og tog. Noen ganger kan du selv vurdere å få litt mosjon og nyter synet på en rolig tur rundt i byen. For europeiske helligdager er Eurail pass alltid et godt alternativ.

Hvordan spare penger mens du besøker london. Kombinasjon billetter.
Hvordan spare penger mens du besøker london. Kombinasjon billetter.

Gratis aktiviteter - Lev deg inn i Londons kultur mens du gjør ting som ikke vil brenne et hull i lommen. Det er en rekke ting du kan gjøre for gratis. Start med å besøke noen av museene som British Museum, Science Museum, Natural History Museum og Tate og National Gallery. Du kan også slappe av i noen av parkene som Hyde Park og Regents Park.

Shopping

Shopping - Shopping i London tar tankene til de aldri så populære Harrods med en gang. Vel, hvis du gjør alle dine shopping her, vil du virkelig oppleve svært dyre ting som du normalt ikke ville kjøpe. For å spare deg selv fra smerten av å ikke være i stand til å kjøpe hva du vil, prøve å besøke noen på Londons markeder hvor du kan få fantastiske ting godt innenfor budsjettet. Camden Market og Portobello Road Market er like populære shoppingområder. Prøv å besøke disse stedene!

Kombinasjon billetter

Kombinasjon billetter - Med det antall attraksjoner verdt å besøke i London, vil du sikkert ønske å gå til så mange du kan. Da London Pass er for deg. Det er pass til over femti turistattraksjonene i London. Du kan velge å betale for 1-6 dager. London Pass vil spare deg mye penger som disse passerer lar deg heller enn å betale for å se hver av disse attraksjonene, ett om gangen.

Mat - Hvis du bor på et hotell

Mat - Hvis du bor på et hotell, velge en pakke som allerede inkluderer daglig frokost. Siden frokost er det viktigste måltidet på dagen, spise en betydelig og tung. Dette vil bidra til å minske tendensen av følelsen sult i midten av å utforske de stedene i byen. Til lunsj eller middag kan du prøve å kjøpe mat fra dagligvarer eller markeder i stedet for å spise på dyre restauranter hele tiden.

Overnattingssteder - Det er fint å kunne bo på et veldig fint hotell i hjertet av byen, men selvfølgelig disse ikke kommer billig. Prøv å bestille en fin og koselig hotell eller pensjonat lengre fra sentrum av byen for å spare på en liten bokostnadene.

Kombinasjon billetter. Mat - Hvis du bor på et hotell.
Kombinasjon billetter. Mat - Hvis du bor på et hotell.

Teater - Så du ønsker å se en forestilling på West End? Den beste måten å spare penger er å vente til den dagen av forestillingen du ønsker å se og kjøpe en rabattert billett fra Leicester Square. Likevel kan ikke råd til en West End ytelse? Catch en engasjerende forestilling av Shakespeare på Globe Theater, et friluftsteater hvor du kan kjøpe billetter for så lite som ₤ 5.

Nå som sa at du må bruke en formue å ha en god tid? Nøye planlegging og noen undersøkelser er det du trenger for å nyte ferien uten å skade budsjettet - og i London likevel.