O2s

Hvordan søke undereye blekemidler for metallisk sminke

Det er mange ting som kan føre til at du har mørke ringer under øynene. Det kan være forårsaket av vann oppbevaring og fett under øynene som kan gjøre dem ser litt oppblåst. Det kan også være forårsaket av skade på grunn av overeksponering for solen slik som økning av melanin, tynning av huden eller utvidelse av blodårene. Sistnevnte kan også være forårsaket av mangel på søvn eller drikker for mye alkohol før sengetid.

Hvordan søke undereye blekemidler for metallisk sminke. Start med et rent ansikt.
Hvordan søke undereye blekemidler for metallisk sminke. Start med et rent ansikt.

Heldigvis er det mange kosmetiske produkter i dag som du kan bruke til å kamuflere disse mørke ringer under øynene som er mer merkbart når du bruker metallisk sminke siden samspillet mellom lys og skygge er mer skjerpet. For en glitrende gjøre opp for en spesiell ferie hendelse, nedenfor er noen tips om hvordan du søker undereye blekemidler for metallisk sminke.

  • Start med et rent ansikt. Påfør lett fuktighetskrem og la den tørke før du påfører lys og gjennomskinnelig foundation som er nærmest din hudfarge. Velg en rouge som har en gyllen skjær til den eller bruke en vanlig blusher og bruke løst pudder med metallisk støv senere.
  • Påfør eyeliner så nær den øvre vippekanten som mulig. Velg de metalliske øye farger som vil matche klærne dine eller i den anledning. Krølle vippene før du søker øyesminke. Gjør det samme for øyet og bruke minst to strøk med mascara til slutt toppen av vippene.
  • Påfør eyeliner til en tredjedel av den nederste vippekanten, nærmest til røttene av øyevippene, fra det ytre hjørnet av hvert øye. Påfør maskara til nedre vippene og la den tørke.
  • Velg en undereye brightener i en nyanse som er nærmest din hudfarge, med skimrende ingredienser som vil hjelpe deg å se frisk og våken, selv om du blir lei når kvelden tar på. Velge et produkt som er flytende og lett, slik at det generelle utseende ikke vil være klumpete og tykk på grunn av de forskjellige lag av makeup.
  • Sette en liten prikk av undereye brightener på baksiden av hånden din og bruke en concealer børste til å bruke den. Slå opp og begynne å bruke den undereye brightener fra det innerste hjørnet av øyet opp til det ytre hjørnet, holde så nær snert linje som mulig. Bearbeid brightener med ringfingeren for å blande det. Dabbing vil sikre at du blande og spre brightener å dekke mørke sirkelen mens du unngår å dra huden under øyet som kan føre til skrukker. Gjør det samme med det andre øyet.
  • Påfør brightener etter at du har brukt din øyesminke. Påføring brightener etter at du er ferdig med å sette øyesminke sikrer at eventuelle feil eller flekker som skjedde med den nedre delen av øynene kan skjules med brightener.
  • Bære en tube med din undereye brightener og concealer børste med deg slik at du kan bruke den på nytt senere når festen er i full gang og svette kan ha slettet den brightener. Avslutt med et lag av gull-farget støvtørking pulver for å gi ansiktet en vakker, skimrende gyllen glød.


Velg flytende form av undereye hvitemiddel

Velg flytende form av undereye brightener. Det er lettere å bruke og blande og lys nok til å spre tynt ennå gi riktig mengde skjule effekt for å skjule ringer under øynene. Det er flere merker som er tilgjengelige som kan gi god dekning. Prøve noen å se hvilken som er din favoritt.