O2s

Hvordan søke stick foundation ordentlig

En stor del av å se vitsen med å ha feilfri hud

En stor del av å se vitsen med å ha feilfri hud. Hvis du er en av de kvinnene som naturlig har dette - bra for deg! Men hvis du er som resten av oss som ikke gjør det, la oss alle si takk og lov for kosmetiske stiftelser. De er virkelig en svært viktig komponent i enhver make-up rutine, og de ekstra to minutter å sette dem på definitivt lønner seg. En av de mest praktiske former som et fundament kommer i ville være pinnen fundament - det er virkelig konstruert for å bli båret rundt, og som skal anvendes hurtig og jevnt. Noen av de mest populære merkene av stokk stiftelser er L'Oreal (15€ 0,60), Shiseido (15€ 0,40), Bobby Brown (30€) og Laura Mercier (30€).

Spørsmålet her er, hvordan kan du bruke foundation på riktig måte? Her er noen trinn du kan prøve ut:

En. Begynn med riktig foundation. Det er viktig at du bruker riktig foundation i første omgang. Du vet du har det riktige grunnlaget for huden din tone hvis det faktisk ser ut som om det var din egen hud. Den beste måten å vite at det er hensiktsmessig for din hudtone, er å bruke den til håndleddet (som er nesten det samme tone som huden i ansiktet ditt). Den skal dekke de blå årer, men grunnlaget bør ikke være merkbar i det hele tatt.

Hvordan søke stick foundation ordentlig. En stor del av å se vitsen med å ha feilfri hud.
Hvordan søke stick foundation ordentlig. En stor del av å se vitsen med å ha feilfri hud.

Andre faktorer å ta hensyn til å sørge for at du har en god kvalitet underlag er sjekke om det gir tilstrekkelig beskyttelse mot solens ultrafiolette stråler, hvis det er vannbasert (dreier vekk fra oljebasert, spesielt hvis du har fet hud) og hvis det er så tykk at den danner stygge skorper (spesielt hvis du svetter).

2. Begynn med ren hud. Husk at foundation alltid brukes på ren, fuktig hud - eller annet du vil ta sjansen på å ha stygge kviser. Og ja, det er fortsatt anbefalt at du fukte ansiktet (slik at din foundation vil lettere gli inn og bli absorbert av huden din), selv om du har en fet hud. Nøkkelen er å velge en fuktighetskrem som passer for deg. Noen profesjonelle make-up artister også bruke en pre-foundation make-up base (også i stick basen form, selv om det vanligvis finnes i flytende form) for en mer naturlig effekt. Du kan klare seg uten fuktighetskrem og opt for dette stedet.

3. Påfør foundation. Stick fundamenter brukes på samme måte som vanlige krem ​​stiftelser - du kan dab tuppen av fingeren på fundamentet, og deretter bruker du denne foundation til ansiktet ditt. Ja, det er bedre å bruke fingeren enn en svamp, fordi fingrene ville ha mindre tendens til å trekke hardt i ansiktet er veldig sart hud. Plus, svamper felle mer smuss (særlig hvis de ikke rengjøres regelmessig) enn fingrene (som kan rengjøres veldig enkelt).

Stick stiftelser også brukes som concealer stiftelser.
Stick stiftelser også brukes som concealer stiftelser.

En anbefalt teknikk er å sette flekker av foundation over hele ansiktet, med fokus på T-området: din panne, din nese og hake. DAB litt på kinnene, og fokusere også på områder som har kviser, pigmentflekker og arr. Neste, sørg for at du blande foundation godt - ikke dra på huden din! Du bør ikke se noen stygge flekker eller harde linjer, og sørg for at den ser naturlig (ingen klumpete foundation build-ups, please). Hvis det er mulig, bruker naturlig belysning (det vil si, sollys) mens du påfører din foundation slik at du virkelig kan måle hvis fundament er påført sømløst.

En annen veldig viktig ting å huske på: bruke foundation ned til halsen, og opp til kanten av pannen sin hårfestet. Du ville ikke ønsker ansiktet for å vise skarpe linjer der grunnlaget åpenbart slutter: nøkkelen er for stiftelsen å blande inn jevnt til hele ansiktet.

Stick stiftelser også brukes som concealer stiftelser

Stokk stiftelser også doble som concealer stiftelser, siden dens presise tips kan brukes til å dekke opp øynene poser (jobber som under øyet foundation) og andre feil. Være trygg på at bruk stick foundation er veldig enkelt og du hadde sikker på å ha denne teknikken ned klapp på kort tid. Lykke til!