O2s

Hvordan søke perfekte falske øyevipper

Iført den perfekte falske øyevipper kan dramatisk endre utseende

Iført den perfekte falske øyevipper kan dramatisk endre utseende. Du er sikkert kommer til å skille seg ut og trekke oppmerksomhet. Dessverre er selv profesjonelle makeup artister utfordret da bedt om å sette på noen falske øyevipper til sine kresne kunder. Gjør det virker rett unnvikende, selv uforståelig. Når falske øyevipper ikke er satt på riktig måte, resultatene er ofte forferdelig og skuffende. Bekymre deg ikke mer. Bli den glamour dronning som du drømmer om. Her er noen triks om hvordan du kan søke perfekte falske øyevipper på egen hånd:

  • Forbered snert. Har et speil og en god pinsett. Deretter får limet spesielt for den mørke snert. Du må også ha en liten halvmåne av øyevipper. Du trenger ikke å bekymre seg om merkevare av lim og piske til oss. I dette tilfellet er alle merker OK. Alt du trenger for å mestre er teknikken.
  • Lim din snert. Rengjør og tørk hendene før du gjør denne prosessen. Når du er klar, få snert lim. Klem en linje på hånden din. Deretter ta tak hvis pinsett. Nøye plukke ut vippene fra sin plastkoffert. Sakte dyppe den i din snert lim. Her er trikset. Dette kommer til saken mye i å sørge for at øyet vippene er riktig plassert og anvendt. Gi snert lim litt tid. Vent til det å være litt klebrig. Ikke rush i å anvende den til øynene dine. Gi det et raskt slag. Din ventetid bør ikke være mer enn 15 sekunder.
  • Påfør snert. Målrette bare vippekanten. Målet ditt er å kunne trykke den flate enden av pisken din. Sjekk bunnen av pisken din og da, begynner å trykke. Du bør gjøre det fra øyets ytre hjørnet. Ved hjelp av tuppen av pinsett, trykker den sakte. Bevege seg mot øyet. Siden du bruker en mørk lim, er det ikke mye å bekymre deg. Problemer oppstår når du bare slå seg på med en Elmer Lim fordi det er lett tilgjengelig.
  • Forbedre snert. Du kan fortsatt Klanen lilje, hvis du ønsker det. Få en mascara. Vurdere å sette på en liten sveip. Du trenger det, slik at du kan jevnt blande dine falske øyevipper med dine egne vipper.

Hvis du ikke er veldig kjent med falske øyevipper

Hvordan søke perfekte falske øyevipper. Iført den perfekte falske øyevipper kan dramatisk endre utseende.
Hvordan søke perfekte falske øyevipper. Iført den perfekte falske øyevipper kan dramatisk endre utseende.

Hvis du ikke er veldig kjent med falske øyevipper, må du få en idiotsikker og pålitelig pair. Du kan besøke fellesskapet stoffet butikken og starte søket der. Se etter Ardell og Andrea falske øyevipper. De er to av de mer anerkjente merkene i markedet. Ardell har plysj falske øyevipper for fyldigere volum (Par nr. 101). I mellomtiden har Andrea tynnere falske øyevipper for en mer subtil utseende (Par nr. 53). Du kan også sjekke ut Revlon hvis du vil ha egen noen av de pistrete falske øyevipper. Det er også mer praktisk å få et par falske øyevipper som kommer med en øyenvippe lim. Som kan definitivt spare deg for tid og krefter når du trenger å sette på øyevippene.