O2s

Hvordan søke neglelakk profesjonelt

Neglelakk kan brukes profesjonelt hjemme

Neglelakk kan brukes profesjonelt hjemme. Du trenger bare de rette verktøyene og en liten plass til å gjøre inngrepet. Du kan spørre en venn som er villig til å være en deltaker for deg å lære. Start med hendene først og lære av det. Husk følgende tips for å være på vei til å bli en ekspert på å søke neglelakk.

 1. Forbered følgende elementer; forskjellige farger av neglelakk, en manikyr sett, bomull baller og Q-tips, klut, servant, gasbind eller klut, massasje krem, base og top coat.
 2. Råde din venn som kommer til å fungere som din klient å bli sittende komfortabelt. Sitte henne foran et bord eller et sted hvor du enkelt kan male neglene.
 3. Få et fat og fyll den med varmt såpevann. Suge hendene i et minutt å myke opp neglebåndene og huden.
 4. Påfør håndkrem over hennes hender og fingre. Dette vil virkelig gjøre en hyggelig opplevelse for henne. Du kan massere litt hvis du ønsker å bli virkelig i karakter.
 5. Etter noen minutter, får en bomull klut til å tørke av hendene og litt gasbind for å tørke av negler. Håndklær kan ha løse tråder og kunne holde seg til negler. Dette vil gjøre at du mister tid ved å måtte ta dem alle ut.
 6. Velg spikeren farge som ville se best. Prøv å holde fast med farger som ikke er så høyt. Dette ville være første gang, så det ville være ideelt å velge noe av en mindre fet skygge.
 7. Påfør grunning på neglene, fra cuticle til toppen. Langsom man gjøre slag med børsten først starter i midten går opp. Neste du trenger å gjøre det samme til sidene.
 8. La neglene tørke i noen sekunder mens du får neglelakk. Sett flasken i mellom håndflatene og gni sammen som om du vasker hendene. Bare denne gangen en neglelakk er mellom håndflatene. Det hjelper med å løsne opp noen bygget opp væske inne og unngå bobler.
 9. Skru og få den øverste ut. Dette inkluderer pensel. Det kan være for mye maling på penselen slik at du trenger å minske den ved å tørke den på siden av flasken.
 10. Holde henne i hånden jevnt og langsomt gjøre en myk slag av polsk noen få centimeter unna cuticle til toppen. Samme som hvordan du brukte base coat, starter med en lang senter slag og gjelder mot siden.
 11. Ikke gjentatte ganger gjelder polsk fordi det vil ende opp en ujevn rot.
 12. Når polish er pent malt på, la den i noen minutter for å tørke. Sjekk neglene for å finne ut om det er noen polsk som har spredt seg utenfor neglene.
 13. Få den top coat og søke på neglene gang tørre. Dette vil gi de neglene et profesjonelt utseende og en varig beskyttelse.
 14. Rengjør sidene med en liten del av bomull eller en Q tips. Dette vil sluttføre manikyr som du ga.

Hvordan søke neglelakk profesjonelt. Påfør håndkrem over hennes hender og fingre.
Hvordan søke neglelakk profesjonelt. Påfør håndkrem over hennes hender og fingre.

Måten fagfolk gjøre neglelakk er ikke så forskjellig fra hvordan du vanligvis gjør det. Det eneste er at de hadde en mer intensiv utdannelse og mer praksis. Konsentrasjon kreves, og en viss grad i å kontrollere håndbevegelser. Du kan enkelt bruke neglelakk profesjonelt hvis du fortsetter å gjøre det og liker å gjøre det også.