O2s

Hvordan skjule sigarett lukt

Hvis du røyker sigaretter, men er klar over den ubehagelige lukten som resultater (noe som er spesielt tydelig for ikke-røykere), vet at det er mange mulige løsninger på dette dilemmaet. Her er noen av de beste måtene for deg å skjule sigarett lukt:

Hvordan skjule sigarett lukt. Røyke utendørs, og ikke mot vinden.
Hvordan skjule sigarett lukt. Røyke utendørs, og ikke mot vinden.

  • Bruke natron. Baking soda er kjent for å være en billig, naturlig lukt-absorber. Du kan holde beholdere av natron rundt på rommet ditt eller noe sted hvor du kan røyke i. Selvfølgelig er det likevel alltid best at du røyker utendørs.
Du kan også strø bakepulver over klærne, la det sitte i noen minutter, og deretter støv det av.
  • Bruk kaffebønner. Hvis du liker lukten av kaffe, er det godt å vite at ikke bare gjør de utstråler en behagelig duft rundt et rom, de er også kjent for å være effektive lukt-dempere (mye som baking soda). Du kan prøve å plassere åpne beholdere med kaffebønner rundt på rommet ditt.
  • Unngå iført tunge jakker og gensere mens røyking. Vet at tunge jakker og tykke plagg har en tendens til å absorbere sigarettrøyk lettere, og det er en smerte for å bli kvitt lukten sin når de gjør absorbere det.
Hvis du finner ut at klærne allerede lukten av sigarett, kan du prøve å bruke en spray-on tøymykner på dem. Selvfølgelig være sikker på at du ikke har på deg klærne dine når du gjør dette. Ikke bruk vanlig cologne på klærne for å maskere sigarett lukt, lukten av sigarett blandet med cologne har en tendens til å gi en ganske hodepine-inducing lukt.
  • Røyke utendørs, og ikke mot vinden. Som nevnt, er det beste stedet å røyke utendørs, slik at du slipper å forholde seg for mye med innendørs sigarett lukt. Når du går utendørs, vurdere først hvilken vei vinden kommer fra, og sørg for at du røyker vendt i retning av at vinden blåser mot. På denne måten vil sigarettrøyk gå bort fra ansiktet, og så vil den ekle lukt.
  • Puss tennene og tygge en pust frisket tyggegummi. Den beste løsningen for å bli kvitt sigaretten ånde er å pusse tennene etter du røyker, eller i det minste å gurgle med en munn skyll. Du bør alltid ta en med deg, eller holde den på kontoret cubicle. En annen praktisk løsning er å tygge en mint tyggegummi som er spesialdesignet for å maskere stygg lukt.
  • Holde håret knyttet tilbake. Tie håret tilbake fra ansiktet ditt for å sikre at du håret ikke absorberer sigarettrøyk. Bedre ennå, bære et skjerf eller et tørkle over håret å gjøre det mindre utsatt for sigarettrøyk.
  • Bruk en appelsin. Å fjerne lukten av sigarett fra hendene, først, bruke flytende såpe og vask hendene grundig. Deretter gni et stykke av appelsin (sitron og lime fungerer også) over hendene, sitrusfrukter arbeide for å nøytralisere sigarett lukt.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen av de mest effektive måtene å bli kvitt sigarettrøyk. Selv om disse kan medføre en liten innsats fra deg, etter en stund disse trinnene vil trolig bli andre natur for deg. Lykke til, og håper dette hjalp!