O2s

Hvordan rippe dine egne jeans

Rippe jeans er lett hvis du vet hvordan


Hvor mange ganger har det hendt at du har sett de dratt jeans i drømmene dine - med en prislapp som sender deg vakler bakover? Eller jeans som du elsker til døden, men som ville se så mye bedre med rips? Ikke bekymre deg. Det skjer med oss ​​alle, så det er et vanlig problem. Og som alle vanlig problem, har det en løsning. En enkel løsning.

Trinn 1

Få ut et gammelt par jeans. Hvis du prøver en rip for første gang, takke med et gammelt par jeans. På denne måten, selv om du gjør en feil, vil du ikke finne deg selv fretting over tapet av dine favoritt jeans noensinne.

Trinn 2

Gjør dem eldre. Ripped jeans ser best ut når de har som kjent, svært slitt-til-døden ser om dem. For å få det, et hardt metall svamp og skrubb jeans til de begynner å bære tynn. Ikke rive dem ennå - du bare ønsker noen få merker og riper å få en eldre, kulere utseende.

Trinn 3

Hvordan rippe dine egne jeans. Få ut et gammelt par jeans.
Hvordan rippe dine egne jeans. Få ut et gammelt par jeans.

Alternativt kan u SE pimpstein steiner. Branded jeans er gitt som kjent, utslitte utseende ved stein-vask dem. Steinen-vask prosessen inkluderer å plassere klær i en stor duk-skive sammen med visse typer bergarter (for eksempel pimpstein steiner). Når vaskemaskinen er slått på, klærne er gjentatte ganger slått av bergarter og dermed skaffe det røff og tøff ser vi vet (og elsker) så godt. Du kan ikke gjøre alt dette, selvfølgelig, men du kan sikkert få hendene på en pimpstein eller to. Gni dette over dine jeans før de synes alderen nok. Det er enkelt, og det er enkelt, også.

Trinn 4

Marker dine jeans. Aldri prøve å rippe jeans når du har dem på. Selv om det kan fungere, kan det også vise seg veldig galt og du kan skade deg selv. Ta dem av og bruke en fremtredende blyant eller vaskbar markør for å markere stedet (e) der du vil at rips.

Trinn 5

Bruk en ostehøvel. Ja, det er et kjøkken redskap og nei, jeg er ikke ute av mitt sinn. Gni en ostehøvel over din merker eller, alternativt, en skarp kniv. Fortsett slik til du kan se stoffet begynner å rive. Hullet vil vokse seg større og større etter hvert som flere tråder og strenger begynner å skille. Stopp når du har den rip størrelsen du ønsker.

Trinn 6

Vær forsiktig. Husk at du arbeider med grove og skarpe gjenstander. Vær forsiktig når du rippe jeans. Ikke gni dem for hardt eller bli hissig med noe, eller du kan ende opp med å skade deg selv.


Rippe jeans er lett hvis du vet hvordan. Alternativt kan u SE pimpstein steiner.
Rippe jeans er lett hvis du vet hvordan. Alternativt kan u SE pimpstein steiner.

Det finnes en rekke andre ting som kan erstatte metallsvamper, pimpstein steiner, ost rivjern og kniver. Mange er kjent for å bruke crotchet nåler, sakser, sandpapers, kuttere, kniver og barberhøvler å rippe sine jeans akkurat slik de vil. Til slutt, det kommer an på deg og hva du er komfortabel med.

Ha det gøy å rippe dine egne jeans!

Mens du så på, gjorde jeg en langsom oppløses.
[[RK12M]]