O2s

Hvordan regrow hårfestet

Det er mange faktorer hvorfor noen mennesker har en vikene

Det er mange faktorer hvorfor noen mennesker har en vikene. Det kan være forårsaket av genetikk, som generelt påvirker menn, men kan også påvirke noen kvinner. Det kan være forårsaket av en sykdom, feil hårpleie og noen frisyrer som setter for mye press på hårsekkene som fører til tap av mer hår enn vanlig. Det er naturlig for hver person til å miste noen hårstrå om dagen, som håret fortsetter å følge en syklus av vekst og falle av. For noen mennesker, er det normalt å miste ca tjuefem tråder per dag, mens andre vil kaste mer enn hundre stands om dagen og fortsatt være på den normale skalaen. Personer med mer hår per kvadratcentimeter kan oppleve at de mister mer hår enn folk med tynnere hår. Det er ingen grunn til bekymring dersom du mister klumper av hår når du kjører fingrene gjennom håret ditt. Hvis du finner ut at hårfestet synes å være avtagende uten ny hårvekst, nedenfor er noen tips om hvordan å vokse din hårfestet.

Hvordan regrow hårfestet. Bruk en børste med avrundede tips som vil stimulere hodebunnen.
Hvordan regrow hårfestet. Bruk en børste med avrundede tips som vil stimulere hodebunnen.

  • Lett massasje med varm olivenolje eller kokos olje vil stimulere hårsekkene og gjør håret vokse. Med tiden vil du se ny vekst langs hårfestet ditt, så vel som over hodet.
  • Bruk en børste med avrundede tips som vil stimulere hodebunnen. Forsiktig børste håret fra baksiden av hodet fremover, og deretter gjenta prosessen ved å børste håret tilbake fra din foran hårfestet bakover mot ryggen. Børsting vil fjerne døde hår, men vil massere hodebunnen for å stimulere til bedre blodsirkulasjon.
  • Hårtap kan tilskrives vitamin mangel. Tran, fiskeolje, og andre kilder til vitamin E vil hjelpe bidra til bedre hårvekst. Så gjør Vitamin B-6, B-12, niacin, panthenol og biotin. Disse vitaminer bidra til å forhindre håravfall. Vitamin A og C er også gunstig for å opprettholde normal hårvekst. Selv om Vitamin A er bra for håret ditt, må du huske å ta bare den anbefalte doseringen, som vitamin A ikke lett brytes ned av kroppen som andre vitaminer.
  • Stress kan føre til at håret til å falle i et hurtig tempo. Lær å slappe av og fjerne eller unngå årsakene til stress i livet ditt. Når du begynner å bli roligere du vil snart finne ut at håret faller vil gå tilbake til det normale. Få nok hvile da dette kan bidra til å fjerne stress. Nok søvn er også viktig å hindre hårtap. Mangel på søvn, kombinert med stress kan gjøre at du mister mer hår enn vanlig.
  • Riktig ernæring vil også bidra til å arrestere overdreven Hårtap og bidra til å regrow hårfestet. Et balansert måltid vil forsyne kroppen med nødvendige vitaminer og mineraler for normal hårvekst. Frisk frukt, grønnsaker, fisk, kjøtt og korn og nøtter har alle de essensielle næringsstoffer for sunn hårvekst.


Det er andre faktorer som kan bidra til vikene

Det er andre faktorer som kan bidra til vikene. Sterke kjemiske som du bruker på håret ditt regelmessig en av disse faktorene. Hvis du er en kvinne som regelmessig fletter håret tett eller rull den i en tett bun, en endring til en løsere frisyre vil tillate håret ditt til å slappe av og vokser bedre når du eliminere stress på hårrøttene. Elastiske pannebånd kan også være gjerningsmannen i å gjøre du mister mer hår enn vanlig.