O2s

Hvordan regrow hår

Håret er kronen på verket

Håret er kronen på verket. Det er ingen tvil om det. Sunt hår gir deg trygghet. Det gjør at du føler deg bedre om hvordan du ser ut. Nå, hvis vokser håret plutselig blir et problem, her er noen forslag som virkelig fungerer. Glemme å få de dyre hår behandling produkter. Vurdere noen av disse naturlige metoder som kan hjelpe deg regrow håret:

Massere hodebunnen

Massere hodebunnen. Gjør det ved å bevege fingrene kraftig og raskt rundt hodebunnen din. La fingrene bevege seg sirkulært. Gjenta prosessen for omtrent fem minutter daglig.

Få en spiss hårbørste

Få en spiss hårbørste. Bruk den til å massere hodebunnen. Du kan følge instruksjonene i No 1. Du Målet er å jevnt gni tennene i hårbørsten din over hele hodebunnen. Prosessen kan tillate jevn blodsirkulasjonen i hodebunnen. Det kan også aktivere hårsekkene. Du må jobbe med det i ca 10 minutter. Konsentrer deg om de spesifikke områder der du er skallet eller hvor håret er tynt.

Kjøp din egen hodebunnen massasjeapparat

Hvordan regrow hår. Få en spiss hårbørste.
Hvordan regrow hår. Få en spiss hårbørste.

Kjøp din egen hodebunnen massasjeapparat. Ja, kan en gadget gjøre det for din bedre. Du kan lett bestille den på nettet. Du kan også sjekke ut din nærmeste helsekost markedet for å få en.

Drikk brennesle te

Drikk brennesle te. Ha en kopp om dagen. Regimet kan bidra til å forhindre håravfall. Det kan også hjelpe til naturlig samkjøre hormonnivået.

Hovedsak

Hovedsak, er brennesle en urt som hindrer fritt testosteron i å bli til dihydrotestosteron, eller DHT. DHT er primært knyttet til hårtap, både hos menn og kvinner. Ifølge hairlosssupplements.com , har brennesle de nødvendige kjemikaliene som tar kontroll over to kropp enzymer som trigger hårtap. Hvis drikker brennesle te er kjedelig, kan du bare få brennesle kosttilskudd. Hårvekst eksperter oppmerksom på at du kan se de store resultatene innen uker.

Bruk henna

Bruk henna. Ja, det er den samme urt som er hyppig brukt i farging hår og tatovering. Få det på nettet eller bestille den fra fellesskapet hårpleie forsyning butikken. Som en urt, kan det gjøre håret vokse sunt. Du trenger ikke å bekymre deg for å miste håret igjen.

Knus din henna til det blir pulveraktig

Knus din henna til det blir pulveraktig. Bland det med vann. Massasje håret hodebunnen mens du bruker den. Henna er i utgangspunktet en urte sentralstimulerende for håret vekst.

Ta psoralea frø

Håret er kronen på verket. Kjøp din egen hodebunnen massasjeapparat.
Håret er kronen på verket. Kjøp din egen hodebunnen massasjeapparat.

Ta psoralea frø. Denne kinesiske urten er også kjent som babchi frø. Du trenger å konsumere mellom tre og ni gram for å garantere bedre resultater mellom fire og seks måneder. Psoralea er også lett tilgjengelig i kapselform. Merk at psorale kan øke Søn følsomhet. Du trenger å se en lege først før du får det.

Håret ditt problem kan tilskrives håret er mangel på viktige vitaminer og mineraler. Så, hvis du nøler med å gjøre noen av de seks forslagene ovenfor, bare spise mat med de nødvendige næringsstoffer for håret ditt. Ha flere av kalsium, krom og jod. Det kan også ta jern, magnesium og mangan.

Spise mer frukt og grønnsaker er definitivt problemfri.