O2s

Hvordan planlegge en tur til Magic Mountain

Six Flags er en av de største temapark kjedene i verden

Six Flags er en av de største temapark kjedene i verden. Det driver for tiden og eier 21 fornøyelsesparker i Europa av Europa og Mexico. En av de største parkene er Six Flags Magic Mountain ligger i Valencia, California, som ligger nord for Los Angeles. Hvis noen gang du er i Los Angeles-området og ønsker deg spenningen for livet, kommer til Six Flags Magic Mountain vil definitivt passer dine adrenalinkicket behov.

For å planlegge en vellykket tur til Six Flags Magic Mountain

For å planlegge en vellykket tur til Six Flags Magic Mountain, bør du ta en tur reiserute. Organisere turen slik at du ikke vil bli igjen scrambling i siste minutt. Ingen liker å bli plaget mens han er midt i ferien sin. Sørg for å ta vare på hver eneste detalj for å sikre at din ferie er en til å huske.

Det første du må gjøre i denne situasjonen er å gjøre forskning om stedet du skal til. Du kan gjøre forskning på temaet parkens hjemmeside . Her kan du finne billettpriser og attraksjonene inne i parken. Ved å bestille billetter online vil du kunne benytte deg av ulike rabatterte priser, som kun tilbys til gjester som kjøper sine billetter via internett.

Når du planlegger turen til Six Flags Magic Mountain

Hvordan planlegge en tur til Magic Mountain. Six Flags er en av de største temapark kjedene i verden.
Hvordan planlegge en tur til Magic Mountain. Six Flags er en av de største temapark kjedene i verden.

Når du planlegger turen til Six Flags Magic Mountain, bør du vite når deres høysesongene og deres lave sesonger er. Selvfølgelig vil du ønsker å planlegge turen i løpet av de lave årstider å unngå gal rush av alle massene funnet i høysesonger. Dessuten vil du kunne unngå de latterlig lange linjer som ofte oppleves i høysesongen. Hvis noen gang besøket er smellkyss midt i høysesongen, er det fortsatt måter å unngå rush. En ting du kan gjøre er å kjøpe billetter på nettet, slik at du slipper å stille opp ved inngangen til fornøyelsesparken for å kjøpe billetter. Du kan også velge å kjøpe en Flash Pass online-de lar deg omgå de lange linjene og få deg inni ønsket tiltrekning på kort tid. Dette sparer deg for tid og krefter som kunne vært brukt går rundt temapark og gjøre andre muligens morsomme ting. Flash Passes er begrenset på lager og sist bare for dagen. Pass på at du kjøper tidlig slik at du ikke vil gå glipp av den korte lager av Flash Passes.

En annen viktig detalj for reiseruten er din losji

En annen viktig detalj for reiseruten er din losji. Som turist, ville det være flott om du hadde en slektning som bor i eller rundt området av temapark. Dette vil spare deg bryet med bestiller hotellrom og vil spare deg noen penger. Hvis du ikke har en slektning, kan du vurdere å bo i samarbeidslandene hoteller i Six Flags Magic Mountain, som Comfort Suites Stevenson Ranch og Rodeway Inn Magic Mountain Area. Disse hotellene har inngått samarbeid med Six Flags i orden for sine gjester til å tilbringe mer tid i nærheten av fornøyelsesparken. Dette sparer gjester bryet med å komme til og fra fornøyelsesparken.