O2s

Hvordan modellen brudekjoler

Kvinner drømmer om å bli en nydelig brud

Kvinner drømmer om å bli en nydelig brud. De tenker alltid på den silkeaktig slør, den nydelige kjolen, og de blendende sko - alle arbeidene. De har også forestille gretten spasertur langs midtgangen, de vakre blomstene, og de beundrende gjester. Men hvorfor skal du vente til rett tid å utveksle løfter med mannen i drømmene dine, når du kan få sjansen til å bære en brudekjole som helst du ønsker? Vurdere å modellere en brudekjole. Her er noen måter å effektivt gjør jobben:

En. Stå høyt, ser høy. En brudekjole er ment å markere en kvinnes skikkelse, bokstavelig og metaforisk. Så kan du feire at ved å bære brudekjole også. Noen tips? Tuck du magen i. Sett brystet ut. Forlenge nakken. Streber etter å se monumental, ikke stiv. Flytt elegant.

2. Rise til kravene fra anledningen. Vite mer om hva som forventes av deg som en brudekjole modell. Målet ditt er å glede din "klient".

For eksempel

Hvordan modellen brudekjoler. Kvinner drømmer om å bli en nydelig brud.
Hvordan modellen brudekjoler. Kvinner drømmer om å bli en nydelig brud.

For eksempel, hvis en lokal brudekjole designer ansatt deg til å vise frem sine kreasjoner i en privat, intimt show, finn ut på forhånd som var invitert. Hvis du har bruder å være i gjestelisten, prosjektet som en brud-å-være. Inspirere dem til å elske det du har på deg. Det er den viktigste grunnen til at du har dem der. Begeistre dem.

Nå, hvis en hendelser direktør invitert deg til modellen i en messe eller i en mote opptog, forventer en større folkemengde. Du kan sannsynligvis gå på en rullebane så gjør deg klar for utfordringen. Forutse hvordan å parade foran større aficionados. Hvordan justerer du størrelsen på trinnene? Hvor "stor" er dine bevegelser? Hvordan animert er ditt ansikt? Hvordan sashay du med musikk?

Selvfølgelig

Selvfølgelig er det en helt annen ballgame hvis du ble bare bedt om å posere for et magasin spredning. Modellering foran et kamera krever projeksjon og holdning. Vurdere "å snakke til kameraet". La øynene smile mye. La ansiktet glød og utstråler selvtillit. Gjør bildene dine skiller seg ut.

3. Tenke og handle som en ekte brud. Folk ville lett skille en "fake" fra en "profesjonell". Vurdere hvordan du vil flytte. Ta vare på sminke. Don håret riktig. Nyanser og detaljer vil sikkert skape den totale, troverdig pakke du tar sikte på å oppnå.

For eksempel. Selvfølgelig.
For eksempel. Selvfølgelig.

4. Gi en ekte smil. En ekte brud føles ekstatisk. Hun vet at hennes bryllup betyr mye, og det åpner en annen dør i hennes liv. Hun er glad for det. Og alle disse er angitt av hennes søte, oppriktig smil. Etterligne det. La ditt smil fremheve din brudekjole.

Modellering brudekjoler er en unik bestrebelse

Modellering brudekjoler er en unik oppgave. Det ville tillate deg å oppleve spenningen og spenningen til å forsegle en forpliktelse til en kjær. Så, gi det beste om du bare modellering for en lokal brudekjole designer, en hendelser direktør, eller en print fotograf. Hvem vet? Det kan være din kledd øving til noe stort og minneverdig i fremtiden.