O2s

Hvordan man skal møte baseball spillere i løpet av våren trening

Pre-season kamper i baseball har en motsatt vibe forhold til den vanlige sesongen og sluttspillet. Reglene er avslappet og hele følelsen av spillene er løsere slik at spillerne kan varme opp tilsvarende, noe som er bra for fansen. Det er nok av muligheter til å møte spillerne før, under og etter disse varme opp spill. Hvis du ønsker å møte en spiller i løpet av våren trening, må du planlegge noen skritt for å score et bilde eller få en autograf fra din favorittspiller.

Her er noen måter på hvordan du kan møte baseball spillere i løpet av våren trening:

Hvordan man skal møte baseball spillere i løpet av våren trening. Møte dem mens varmer opp før kampen.
Hvordan man skal møte baseball spillere i løpet av våren trening. Møte dem mens varmer opp før kampen.

  • Møte dem mens varmer opp før kampen. Hvis du ønsker å møte spillerne, er det ingen bedre måte enn å komme til arenaen så tidlig som mulig. Vanligvis parkene åpne et par timer før spillet og spillerne kan bli funnet i hele arenaen. Mens praktisere, vil spillerne komme over og signere autografer og diverse andre minner for fans som samles langs veggene. Du kan ikke få en lang samtale med dem, men du kan ha en enkel chat og få en autograf eller bilde med dem. Sørg for å ta med sharpie og et element for dem å signere, sammen med et kamera for å ta bilder. Våren trening spillerne er alle laidback og ikke har et problem med å koble med sine fans. Du kan også besøke andre felt i nærheten. Fordi trening kan foregå i flere felt i området, kan spillerne ta opp batting praksis i et annet felt. Dette er en ny sjanse for fansen til å se sine batting praksis og samhandle med spillerne hvis de er ferdig med treningen, og har ikke mye å gjøre.
  • Møte dem mens du spiller spillet. Det kan være litt utfordrende for en fan til å samhandle med spillere under en kamp. Men det er flere spillere som vil signere autografer mens de sitter på benken å ha en pause fra spillet. Fans kan ringe spilleren og kaste en ball tohim, og hvis spilleren er villig, vil han signere den og kaste den tilbake. Ikke alle spillere gjør dette selv. Du kan også møte dem når de er ferdig med å spille. Når spillet blir ferdig, vil superstjerner på laget fjernes slik at lederen kan stille med potensielle kunder eller rookies. Når det skjer, kan du plassere deg selv av spilleren exit, slik at du kan ha en sjanse til å samhandle med disse stjernene.
  • Møt spillere i andre områder. Hvis du er en sann diehard, så du kan prøve områder utenfor ballpark og praksis fasiliteter. Du kan prøve å vente for dem i hotellene som de bor i eller på deres favoritt restauranter der de spiser i løpet av dager. Besøk deres team nettsted for å finne ut om de har offentlige opptredener som veldedighet funksjoner eller autograf signeringer. Du kan også prøve å ringe opp din favoritt lag og be dem om markedsføring kampanjer som de måtte ha. For den virkelige diehard, kan du se om din favoritt spilleren har en konto i et sosialt nettverk nettside og prøve å samhandle først med ham via Internett.