O2s

Hvordan lysere hårfarge

Kunsten hårfarge kan være vanskelig når du ikke er vant til å gjøre jobben selv. Men med dagens frisørsalong priser og travle livsstil, er det en god idé å lære hvordan du gjør jobben hjemme. For en bolig program for å lysne håret ditt, må det først bestemmes hva den ønsket nyanse vil bli og hvor mørkt hår er at du arbeider med.

Hvordan lysere hårfarge. Hvis håret ditt er middels brun eller mørkere, og du ønsker å oppnå gyllen blondt hår eller lysere.
Hvordan lysere hårfarge. Hvis håret ditt er middels brun eller mørkere, og du ønsker å oppnå gyllen blondt hår eller lysere.

  • Hvis håret ditt er middels brun eller mørkere, og du ønsker å oppnå gyllen blondt hår eller lysere, trenger du et program av blekemiddel. Dette produktet leveres i en pulverisert form og er designet for å blande seg med et blekemiddel væske utvikler i noen styrken du ønsker. Den 20 volum utbygger er tilstrekkelig for de fleste, men det du foretrekker en platina blondt eller ultra light silver, kan du velge en 30 eller 40 volum utvikler. Fordelen ved bruk av den sterkere utvikleren er at løsningen virker dobbelt så raskt, men i noen tilfeller kan være for kaustisk for visse følsomme hodebunn.
  • Når bleking prosessen er fullført, vask og tilstand håret som vanlig. Utbygger vil løfte mørkt pigment opp og ut av håret, men vil det etterlate en litt oransje skjæret til den nye blonde låser. Ikke bli opprørt over clownish utseende, som det er helt normalt og håret ditt er klar for neste steg å få skyggen du ønsker å ha.
  • Når håret er tørt, er du klar til å bruke dine ønskede toner. Hvis fargeendring prosessen kan bli forlenget noen få dager, vil dette gi hodebunnen en mulighet til å heles, og dermed gjøre toner prosedyren mye enklere. For de med den luksus av tid på sine hender, bleke håret og vente noen dager før du legger toner. I tillegg kan de bleketrinnene av fargeendring være grusom på håret ditt, spesielt på endene. Så, hvis du er i stand til å la håret tørke naturlig uten en tørketrommel etter første bleking, vil du ha bedre resultater når prosessen er fullført.
  • Når du velger en toner, være sikker på at du har noen drabber søknader på hånden. Dette er en mørk lilla eller svart løsning som du vil legge til toner for å trekke uønsket rødt og oransje fra den nylig bleket ut håret. Imidlertid må det utvises forsiktighet når du legger til drabber, spesielt når toner er en aske blond, noe som naturlig dekker oransje. En drabber bør være tilstrekkelig for skulder lengde hår, og noen ekstra når dekker lengre hår.
  • Kombiner din toner, en eller to pakker med drabber, og legge det nødvendige utvikleren til blandingen din. Begynn med røttene og arbeide løsningen er en enda formasjon over alle trådene til endene. For raskere farge handling, kan du løst hoper håret på toppen av hodet og plassere en dusj cap på før prosessen er ferdig. Når du søker din toner, blekemiddel eller noen kjemikalier til håret ditt, sørg for at du har et vindu åpnet for ventilasjon, som løsningene kan være skadelige. I tillegg må du huske at du holder hårfarge vekk fra kjæledyr når du venter på behandling til slutt. Hunder og katter er svært følsomme for røyk og kan lide bivirkninger.

Det beste rådet for første gang håret lyn er å ta farge trinn én etappe om gangen. Hvis du har fullført prosessen med en toner og synes det å være for mørkt, kan du alltid gjøre et annet program i noen uker og lyse det opp. Men når du arbeider med aske toner, må du huske å sjekke med en skjønnhet butikk konsulent for den beste match for håret ditt. Noen aske toner er fiolett basert og lett å arbeide med, men kan aske toner med en grønn base stave alvorlige problemer for nybegynneren. Det er bedre å ta blonde fargeendring sakte og legge til eller trekke farge litt om gangen.