O2s

Hvordan leie bærbare toaletter

Du planlegger det neste store arrangement

Du planlegger det neste store arrangement, og du har alt booket - mat, band, fint sett opp, sitteplasser ordninger, manicured plenen, og en vakker mottakelse. Men du glemte den mest avgjørende behov for utendørs arrangement med mye av inviterte gjester - bærbare toaletter. Hvordan du selv få en av dem? Vel, i stedet for å gå ut og kjøpe en, leie en ville være lettere i form av levering, sette opp og rydde opp.

Å bestemme hvor mange bærbare toaletter du trenger, må du vite hvor mange mennesker vil delta på arrangementet. En bærbar toalett anbefales for hver 100 personer.

Hvordan leie bærbare toaletter. Du planlegger det neste store arrangement.
Hvordan leie bærbare toaletter. Du planlegger det neste store arrangement.

Deretter kan du se opp lokale bedrifter og tjenester som leier bærbare toaletter på Internett eller i din pålitelige gule sider. Vanligvis slike bedrifter ville falle under overskriften av bærbare toaletter, toaletter, konstruksjon, og hendelsen planlegging. Sørg for å speide ut de mest pålitelige de og vurdere enkelte punkter når du velger din tjeneste, for eksempel: kostnader, leveringstid, nærhet og forhold av bærbare toaletter (dvs. intakt, i god stand og solid, presentabel, etc).

Når du velger en bærbar toalett

Når du velger en bærbar toalett, vurdere to viktige ting: holdbarhet og sanitær. Velg en port-o-potty som er laget av tykk og studiemateriell. En av de største frykt for at folk har om hvordan du bruker en bærbar toalett er at det vil snu. Dette kan skje når det er laget av substandard materiale. Sørg for at strukturen er godt jordet og kan ikke bli blåst over av vinden. Rist den for å teste holdbarheten.

Med hensyn til hygiene

Med hensyn til hygiene, sikre at hver toalett har arbeider vann og avfallshåndtering systemet fungerer effektivt. Sjekk rørene for eventuelle lekkasjer eller tresko. En funksjon som kanskje du bør også vurdere er ventilasjon.

Når du har valgt hvilken type bærbar toalett du ønsker for ditt arrangement, ta kontakt med tjenesteleverandøren og samle all informasjon som ville være nødvendig senere for levering og henting. Sørg for å ta oppmerksom på følgende: navn på kontaktperson, dato, tid og sted for henting, samt forberede dokumentene som trenger å bli presentert ved mottak av leveransen.

Ved mottak av de bærbare toaletter

Når du velger en bærbar toalett. Med hensyn til hygiene.
Når du velger en bærbar toalett. Med hensyn til hygiene.

Ved mottak av de bærbare toaletter, sørg hver og en er i god stand. Har en representant for tjenesten være til stede når du sjekker sine bærbare toaletter. Også ta oppmerksom hvis tjenesten ville inkludere en assistent som vil være til stede i løpet av arrangementet for å opprettholde renslighet av toaletter og for å sikre at toaletter fungerte. Når alt er i orden, utveksle offisielle dokumenter som kan være nødvendig for eksempel serviceavtale og kontrakt. Betaling blir vanligvis bedt om ved levering.

Også notere tjenesteleverandørens kontaktnummer i tilfelle av enhver situasjon med den bærbare toaletter.

Leie bærbare toaletter er mye lettere å håndtere enn faktisk å ha ditt eget sett med bærbare toaletter å administrere. Noen ganger, tjenesteleverandører også leie ut bærbare hånd vaske vask stasjoner, såpe dispensere, og flytende avfall som holder tanker.


Fra enkle Portajohns for byggeplasser til mer høy klasse port-o-potties for bryllup og store arrangementer, er det en bærbar toalett passer for enhver hendelse.