O2s

Hvordan lære om Oscar Night kjoler

Den Oscar Awards natt regnes som den beste moteshow i verden. Det skjer hvert år i Hollywood med verdens fremste designere og motehus. De mest talentfulle og vakre skuespillerinner bære sine blendende kreasjoner som foredragsholdere og utmerkelser. De blir supermodeller til et potensielt publikum på en milliard mennesker hvert år.

Hvordan lære om Oscar Night kjoler. Montering skjer i midten av mars.
Hvordan lære om Oscar Night kjoler. Montering skjer i midten av mars.

Tildelingene natten viser ulike typer kjoler og er den mest sette TV-begivenhet. Prosessen med å finne den rette kjolen til å bære til Oscar-utdelingen starter i midten av februar. Det er den tiden da nominasjoner av utmerkelser er annonsert. Kjendiser flokker til porten til berømte couture skaperne å ha sine kjoler designet. De er klar over at de kjoler eller kjoler de bærer vil bli sett av milliarder av mennesker og Hollywood elite.

Kjole designere for Oscars begynne å lage sine mønstre så tidlig som i november. Oscar nominerte er klar over at det er behov for dem å bære blendende design fordi etter tildelingene natten, vil deres bilder vises i aviser og på nettet neste dag. Iført en gammel stil kjole beviser at designeren er ikke en Oscar fan og tilhenger.

Montering skjer i midten av mars

Montering skjer i midten av mars. Kjendiser er utstyrt med designernes klær uansett hvor de måtte være. Topp couture designere erkjenner at deres kjendis kunder kan ende opp med å gi dem masse gratis reklame og de prøver å velge en kjole som vil vekke oppmerksomhet på Oscar-utdelingen. For kjole designere, er natten ikke et tildelingene natten, men en sjanse til å få sine kreasjoner sett av verden. Det er ikke viktig for dem hvis kjendis iført sin skapelse er en vinner eller ikke. Hva er viktig for dem er det faktum at et internasjonalt publikum ser sine design, og derfor utvider sin berømmelse som designer.

For det vanlige publikum

For det vanlige publikum. For forretningsmenn.
For det vanlige publikum. For forretningsmenn.

For det vanlige publikum, er tildelingene natten en stor side av et moteblad der slanke og flamboyant kjoler kan sees og øremerkes for en shopping avtale. Vakre skuespillerinner (som blir supermodeller for kvelden) linjen den røde løperen fører til akademiet premieutdeling, hver i en fabelaktig kjole. Det er en anledning hvor den nyeste trenden innen mote er utstilt for de motebevisste individer å etterligne. Materialet eller stoff kan ikke nøyaktig kopiert, men aspirerende designere definitivt stjele ideer.

For forretningsmenn

For forretningsmenn, kunne Oscar kjoler samling gjøre en stor karriere. Åpner opp en butikk eller boutique er en god forretning som kunne gjøre en rik og berømt. Inkluder jewelries å utstyre din samling. Du blir nødt til å bosette seg sammen med det faktum at Oscar kjoler vil bli båret av en annen klasse publikum som er villig til å imitere deres idol kjendis (i stedet for the real thing!)

Oscar Night kjoler er ofte best sett ved å se på Oscar Academy Awards natt. TV-titting er noen ganger bedre enn å leve oppmøte fordi du skal sitte komfortabelt i ditt eget hjem uten å bruke noen beløp for billetter og hotellopphold. Hvis du bare er interessert i kjoler bæres av dine favoritt-kjendiser, vil TV-titting nok. Kaste en fest for dine venninner og få sarkastiske kommentarer!