O2s

Hvordan lage vannmelon ansiktstoner

Vannmeloner er en av de mest forfriskende frukt du kan nyte i sommermånedene. Det er sunt for kroppen, innvendig og utvendig. Ja, vannmeloner, når påføres huden, kan også være en kilde til vitaminer. Siden det er fullpakket med vitaminer A, B, C og ulike antioksidanter, etterlater den huden forynget og fornyet. Vannmeloner er perfekt når den brukes som ansikts toner. Huden blir mer elastisk og hydrert, og gir deg en strålende glød. Den renser også huden naturlig, og dermed fjerne hud blemishes. Hvis du ønsker å lage din egen vannmelon toner, bare følg trinnene nedenfor.

  • Knus noen vannmelon å få fersk juice. Hold knuse vannmelon til du presse ut ca to spiseskjeer vannmelon juice. Sil saften å fjerne alle frø og papirmasse fra frukten. Legg en teskje av vodka, 2 ss trollhassel og to spiseskjeer med destillert vann, og bland godt.
  • Lagres i rene glass og chill i kjøleskapet. Du kan bruke vannmelon toner som en vanlig toner. Bare få en ren bomullsdott, helle din vannmelon toner inn i den og forsiktig gjelder for ansiktet i sirkelbevegelser. Du vil snart føle at huden blir strammere. Dette bidrar til å gjøre ditt ansikts porene mindre. Skyll etter du er ferdig. Hold vannmelon toner for ca en uke før en annen gruppe.
  • Varier toner oppskriften. Du kan også prøve en annen fremgangsmåte i å komme opp med vannmelon ansikts toner. Sett om en kopp vannmelon i en food prosessor. Flytende vannmelon, uten å fjerne frøene. Frøene inneholder også visse elementer omega 6 og 9 som er nyttig i å trenge inn i huden. Når vannmelon har vært most, bruk en sil for å helle i en ren beholder. Tilsett 2 spiseskjeer med trollhassel og 2 ss vann. Bland alle ingrediensene godt og chill i kjøleskapet. Bruk som før.
  • Bruk vannmelon juice som en ansiktsmaske. Du kan også bruke ren vannmelon juice fra friske biter av frukt. Bare presse saften ut av vannmelon, og gjelder for en bomullsdott. Påfør i ansiktet i sirkulære bevegelser, og la det bli i 20 minutter, som et tynt maske for ansiktet ditt. Skyll godt med kaldt vann. Denne fremgangsmåten vil behandle fet hud og etterlater huden oppfrisket og stram.
  • Legg sitron for ekstra peeling. Du kan også presse saften ut av en halv sitron og duskregn over en skive vannmelon. Kjøle vannmelon sektor i 20 minutter. Når avkjølt, hogge opp melon i fine biter. Plasser bitene i en bolle slik at saften ikke skal søle. Ta de hakkede opp frukt og gni over ansiktet ditt som en peeling. Kombinasjonen av sitron og vannmelon vil bidra til å forynge huden din, mens stramme porene. Den naturlige enzymer i frukt vil også fukte huden og etterlater huden glatt og fuktig.


Hvordan lage vannmelon ansiktstoner. Knus noen vannmelon å få fersk juice.
Hvordan lage vannmelon ansiktstoner. Knus noen vannmelon å få fersk juice.

Før du søker vannmelon på ansiktet ditt, sørg for at du teste den første i innsiden av albuen din, bare for å være sikker på at du ikke er allergisk mot det. Hvis utslett oppstår, må du ikke bruke vannmelon toner i det hele tatt.