O2s

Hvordan lage pirat kostymer

En av de enkleste kostymer som du kan bruke til en kostyme fest er en pirat kostyme. Du trenger ikke å kjøpe nye klær siden du kanskje allerede har de tingene som du trenger i ditt eget klesskap. Alt du trenger å gjøre er å være oppfinnsom og kreativ, slik at du kan sette en stor pirat kostyme sammen. Finn ut hvordan du kan lage en pirat kostyme ved å lese disse enkle tipsene.

  • Elementer som du trenger. Elementene som du trenger for pirat kostyme er mørke bukser, støvler, hvite lange ermer skjorte, tørkle, skjerf og drakt smykker. Det kan være lurt å skrive ut en pirat kostyme for å bruke som inspirasjon for den drakt som du prøver å sette sammen. Raid skapet ditt og prøve å få så mange elementer som du tror vil være nyttig for kostyme. Deretter følger tipsene for å få noen ideer om hvordan du kan sette din drakt sammen.
  • Hvit skjorte. For de langermede hvit skjorte, prøve å buste det opp litt, slik at det ikke ser ut til formell. Du kan knuse opp skjorta å gjøre det synes litt fillete og uflidd. Når iført hvit skjorte, holde knappene åpne.
  • Mørke bukser. Du trenger mørke bukser for dette. Pass på at buksene ikke er baggy, slik at du kan passe dem lett inne i støvlene. Hvis du ikke har høye støvler, vil svarte sokker gjøre. Bare stikke i beina på buksene i sokkene, men fikse det slik at det ikke vises klumpete.
  • Skjerf. Du kan bruke et stort skjerf som en bandana. Du kan også bruke et skjerf til å knyte rundt livet over et belte. Bruk solide farger for å gjøre ditt kostyme levende. Du kan bruke en dyp rød farge, grønn eller gul. Du kan også bruke mønstrede skjerf for et friskere utseende.
  • Tilbehør. For tilbehør, er det best å feste med gull smykker. Du kan bruke gull hoop øredobber, halskjeder eller gull rigger med edelstener. Gå gjennom din smykker boks eller til en kostyme butikk å finne noen fancy smykker. For menn, kan du bruke et klipp på bøyle ørering på det ene øret.
  • Andre tillegg. Du kan fullføre pirat utseende med en pirat lue eller en øyelapp. Hvis du ikke har en øyelapp, kan du enkelt lage en selv. Bare få svart klut og kuttet en sirkulær patch. Fest den til et strømpebånd band og du allerede har en øyelapp. Annet tilbehør som du kan bruke er en falsk krok for en hånd, en falsk papegøye og et sverd.


Hvordan lage pirat kostymer. Elementer som du trenger.
Hvordan lage pirat kostymer. Elementer som du trenger.

Dette er noen av de tips som du kan bruke hvis du vil lage din egen pirat kostyme hjelp av elementer som du allerede har hjemme. Det er ganske lett å komme opp med kreative kostymer hvis du vet hvordan å være ressurssterk. Prøv å gjøre dette hver gang du har en kostyme fest å delta, slik at du ikke trenger å kjøpe eller leie dyre kostymer.