O2s

Hvordan lage militære epaulettes for en drakt

Hvis du er eyeing å være militært personell for en kostyme fest eller hvis du er engasjert til å være i militæret for en skole spille, så din drakt skal være så komplett som den faktiske uniform. Din drakt vil ikke være komplett hvis du ikke har medaljer og pynt på jakken. For å gjøre det mer realistisk, må du ha militære epaulettes pryder din uniform. Epaulettes er de stive rektangulære pads militære menn slitasje på toppen av sine skuldre. Disse vil skille militære rangeringer. For eksempel, hvis du var en generell, ville en stjerne være på epaulette din og avhengig av om du er en en-, to-, tre-, fire-eller fem-stjerners general. Å ha epaulettes gjort er vanligvis dyrt, men ikke bekymre deg, kan du lage din egen! Les videre for å få instruksjoner om hvordan du gjør militære epaulettes som ser så autentisk som de faktiske funn.

Hva du trenger å gjøre epaulettes er:

  Hvordan lage militære epaulettes for en drakt. Skjær ut formen på epaulette.
  Hvordan lage militære epaulettes for en drakt. Skjær ut formen på epaulette.

 • Buckram (for avstivning)
 • Bristol brett (et alternativ for stiver)
 • Fabric (bruke fargen på din foretrukne grenen av militær tjeneste)
 • Fringe (dekorativ bord eller hengende strimler avhengig av verneplikt)
 • Symaskin (inkludert tråder, bruke samme farge på tråden som rullebook din)
 • Limpistol
Nå er du klar til å begynne å lage dine skulderklaffer. Følg trinn-for-steg instruksjoner om å gjøre dem:

 • Skjær ut formen på epaulette. Mål din skulder lengde for å sikre at epaulette passer. Skjær formen på epaulette. Det finnes flere former for en epaulette - oval, rektangulær eller ellipse. Ta måling av skulder lengde og legge den ut på stivne materiale (enten buckram eller 3-lags Bristol bord). Tegn formen på epaulette og skjære avstivningen materiale i overensstemmelse med mønsteret. Klipp ut to stykker for begge skuldrene. Sett til side.
 • Klipp ut stoffet i samme form som stiver. Din stoff bør følge mønsteret av stiver. Lå mønsteret på stoffet og klippet den til samme form, men legge til minst en tomme kvote på omkretsen av formen for sy leddene. Klipp to stykker av mønsteret for begge skuldrene.
 • Sy stoffstykkene sammen. De to Stoffstykkene skal syes sammen på tre sider. La en kortere side åpne for å sette inn stiver. Sy tekstiler fra innsiden som du sy et putevar. På denne måten sømmene ville være ryddig. Hvis du bruker hengende strimler som frynser, sy dem sammen med stoffet. Pass på at de frynser kommer fra innsiden og ut når du snur stoffet over. De bør bli hengende ut fra kantene.
 • Sett stiver. Når du venda stoff (sydd som et putevar) innsiden ut, setter den hardere. Vær sikker på at den stiver passer stoffet saken. Når stiver er på plass, brette den åpne siden av stoffet saken og sy den tett.
 • Dekorer med frynser. Hvis du ikke bruker hengende strimler som frynser, dekorere Epaulette kanter med dekorativ bord - det kan være en brodert kanter. Bruk limpistol for å lime inn frynser på plass. La det tørke før du legger noen flere frynser. Utbrodere epaulette med emblemer avhengig av ditt valg av militær rangering.


Du kan feste epaulette på militær drakt med en borrelås eller du kan sy direkte på jakken - bare sørg for at du sy den på riktig sted på skulderen blad områder.