O2s

Hvordan lage et par støvler vare lenger

Du sannsynligvis bruke mye tid på velvære føttene

Du sannsynligvis bruke mye tid på velvære føttene. Du vasker dem, massere dem og noen ganger også sette lotion på dem. Hva folk flest overse eller ikke ta notis av er deres sko. Du kan komme inn i en butikk, velg et par som er til din smak, bruke dem én gang, to ganger, og når det slites ut, du kaster paret inn i den dypeste og murkiest område av skapet.

Hvis du var en av de kasserte par sko

Hvis du var en av de kasserte par sko, ville du rope ut og si: "Hei! Det er en måte for dine sko å ikke bryte i det hele tatt." Det virkelig finnes en rekke måter, faktisk. Hvis du vil at dine sko, mest spesielt dine støvler, til å vare lenger, kan du følge disse tipsene, og se hvordan du vil bli belønnet med riktig omsorg for din favoritt sko.

Impregnering

Hvordan lage et par støvler vare lenger. Du sannsynligvis bruke mye tid på velvære føttene.
Hvordan lage et par støvler vare lenger. Du sannsynligvis bruke mye tid på velvære føttene.

Impregnering. Før du kjøper et par støvler, dobbelt-sjekke om de er vanntette. De fleste støvler ville være vanntett, men hvis den du liker spesielt godt er det, kan du ha dem vanntette. Gå til din lokale varehus og kjøpe en vanntett kit. Du kan også ta med støvlene til din pålitelige skomaker og be ham om å gjøre den vanntett for deg.

Sterke såler

Sterke såler. Så hva hvis støvlene er vanntette? Det alene vil ikke gjøre det lenge. Du bør også fokusere på såler på støvlene dine, blir den delen som den mest slitasje. Disse har den mest kontakt med bakken, og selvsagt den ene får det meste av tortur. Når du besøker din skomaker, kan du kreve å få mer trekkraft lagt til soles. Dette vil gjøre det mindre mottakelige for seg ut og blir revet ut. Boots er ofte utsatt for grovere elementer. Ta for eksempel trail turer, rodeos og lignende. Du må sørge for at støvlene kan ta juling.

Polere den øvre. Nå som både utenfor og under støvlene har blitt tatt vare på, slite deg dem og får alle støvete fra en dags arbeid. Ikke bare sette dem på skoen stabelen en gang du tar dem av. Sørg for at de er polert før du gjør det. Ikke bare vil det fjerne støvet samlet seg i løpet av dagen, men vil også gjøre støvlene dine ser mer presentabel neste dag. Skokrem er veldig billig. Hvis den er laget av semsket skinn eller nubuk, kan du kjøpe en spesiell spray og pensler til dette formålet.

Hvis du var en av de kasserte par sko. Impregnering.
Hvis du var en av de kasserte par sko. Impregnering.

Spray med skinn conditioner. Et annet triks for bootsene 'langt liv er å spraye skinn conditioner på dem minst en gang i uken for å beskytte den mot utsiden elementene.

Omsåle

Omsåle. Hvis solide gamle støvler har tjent deg for et år eller to, eller kanskje enda mer, ville sålene mest sannsynlig være utslitt, uansett hvor godt du har tatt vare på dem. Omsåle på et par støvler vil avhenge av hvor mye slitt de er. Hvis du er virkelig innstilt på å holde støvlene dine, så bør du ha såler skiftes minst hvert tredje år. De ville også trenger å bli oppdatert opp på steder som de er revet. Gjør dette når du ser det er i ferd med å rive bort for å hindre mer skade.

Boots vil tjene deg lenge når den er riktig behandlet og tatt vare på. De beskytter føttene fra det harde miljøet, så hvorfor ikke gi dem noen skikkelig vare?