O2s

Hvordan lage en skate park av papp

Oftest referert til som fingerboards

Oftest referert til som fingerboards, Tech Deck skateboards er en forminsket versjon av den virkelige skateboard der du bruker fingrene til å simulere ulike triks og bevegelser i den virkelige skateboard verden ved hjelp av små kopi boards. Selvfølgelig, hvis du er i til skateboards, dette kan kile din fancy spesielt på en regnfull dag. Nå, siden du vil ønske å være replikere triksene, vil du definitivt vil ha en forminsket skateboard park, komplett med ramper og sliper, så vel. Heldigvis er dette lett som en plett siden alt du trenger er papp. Her er fremgangsmåten for å lage din egen skatepark med papp.

Hvordan lage en skate park av papp. Oftest referert til som fingerboards.
Hvordan lage en skate park av papp. Oftest referert til som fingerboards.

Ramper

  • Dugde. Å starte opp, kutte ut tre stykker fra papp ditt. Man bør være rektangulære, mens de andre to er kvadrater. Størrelsene på hvert kvadrat være like lange. De må videre være proporsjonal i størrelse til det rektangulære bord.
  • Montere. Få to stykker av de firkantede plater du klippe ut og plassere dem sammen på den ene siden. Fest de to delene sammen med teip. Når det er gjort, ta rektangulært stykke og koble den til motsatt side av ett kvadrat. Tape det opp å sikre. Den andre ende av rektangelet skal kobles til den andre firkanten på sin motsatte side. Dette vil danne en trekant av noen slag. Imidlertid vil neste steg være å bøye den rektangulære brikke i å danne en buet rampe. Teknisk sett har du allerede gjort en rampe. Du kan skjære andre brikker ut for å danne de andre sidene av rampen. Alt du trenger å gjøre er å gjenta prosessen. For det første rampe, sørg for å rydde opp ved å kutte ut eventuelle overskytende biter av papp fortsatt stikker ut. Dessuten bruker maskeringstape sterkt anbefalt.

Rails Rull den

Rails

  • Rull den. For å gjøre din slipe skinner, alt du trenger å gjøre skjære ut et stykke papp ca 8 inches i lengde. Når du oppnår ønsket lengde, forsiktig rulle arket. Som du fullføre roll, fest den ved å tape den opp på kanten.
  • Rulle igjen. Når åtte tommers brikke har blitt rullet og sikret, kutte ut et annet ark ca 1 cm i lengde. Klipp ut to stykker med denne dimensjonen. Rull hver på opp og sikre ligner på hvordan du gjorde det med 8 tommers roll.
  • Montere. Nå som du har alle bitene forberedt, er det på tide å montere den. I utgangspunktet vil du bli taping de små en tomme ruller til hver ende av av de åtte tommers roll. Dette vil danne en skinne. Når dette er montert, vil det siste trinnet krever at du gjøre det skinne mer stabil. Klipp ut to stykker av en tommers ark og fest hver del til den nedre enden av en tommers ruller. Dette vil gi skinnen mer stabilitet på et flatt underlag.


Ved å følge alle disse trinnene

Ved å følge alle disse trinnene, har du nå en enkel skate park for dine fingerboards. Test det ut og prøve ut de mange triks du kan gjøre med bare fingrene. Nå, hvis disse enkle rampe og rails virke kjedelig senere, kan du alltid gjøre skate park mye mer spennende ved å legge til flere ramper med høyere vanskelighetsgrader.