O2s

Hvordan lage en sandal

Sandaler i dag er ikke lenger enkle produkter som vil koste deg bare noen få dollar. I en tid hvor mange mennesker sliter med å holde tritt med de stigende kostnadene av produkter, har den grunnleggende sandal også økt i pris. En av de beste måter å omgå dette på er ved å lage din egen sandal. I virkeligheten, gjør dine egne sandaler er veldig billig, enkelt og gir høy kvalitet sandaler som ikke slites ut lett. Du kan bruke en rekke materialer for å lage dine egne sandaler. Dekkets sandaler er raskt voksende i popularitet. Men lær og kork sandaler er fortsatt en av de beste spillene for deg siden disse er svært komfortable og kan være ganske stilig hvis du vet hvordan å utforme dem. Her er fremgangsmåten.

  1. Skjær ut korken. Først, ta et stykke kork og bruke en blyant for å tegne omrisset av foten på materialet. La det være minst en halv tomme av plass fra korken disposisjon, slik at føttene skal ha plass til å bevege seg fritt. Den ekstra plassen vil også bli brukt for å feste stropper og blonder som vil holde dine sko på føttene. Bruk en stor klipping saks til å kutte ut korken, eller en skarp kniv.
  2. Lag sålene. Å lage såler på sandaler, må du kutte ut et stykke ply tre bord med de samme dimensjonene som corkboard. Bruk en sag til å skjære gjennom skogen, og deretter fortsette å polere kanten av skogen for å fjerne biter av splinter som kan snag på bena som du bruker sandal. Koble kork og kryssfiner bord sammen med et lim som Might Bond eller Loctite. Disse vil som regel være tilstrekkelig til å holde de to overflater klemt tett sammen.
  3. Lag hælene. Å skape hæler for dine sko, må du ta en annen del av kork. Klippe det til å passe konturene av hælen del av sandaler. Husk at du har frihet til å velge høyden på hælene. Men generelt, holde hælene kort slik at sandaler vil være komfortabel når slitt. Bruke lim til å feste dette til resten av sandaler.
  4. Lag hakk for stroppene. Lag to hakk eller spor på sidene av sandaler nær tærne. Dette vil tillate deg å bruke en lærreim å holde sandaler festet til føttene. Lag ytterligere to hull like ved anklene der du kan vinden ankelen stroppen. Når sporene er på plass, er neste skritt å kutte ut lærreimer som passer inn i sporene og hull. Du må kanskje bruke en tang for å passe disse stroppene i hullene.
  5. Legg lær lisser eller spenner. Når stroppene er på plass, kan du legge spennene for lærreimer. Gamle sandaler og vesker vanligvis har spenner som du kan berge ved å bruke dem på sandalen. Når spennene er festet, vil du bare trenger å la limet som brukes i sandal å stille over natten.

Hvordan lage en sandal. Lag hakk for stroppene.
Hvordan lage en sandal. Lag hakk for stroppene.

Når du har fått taket ut av å lage dine sko, kan du begynne å fokusere på å lage moteriktige sandaler som vil gå godt sammen med resten av garderoben din. Med hensyn til detaljer, gjør din egen billig fottøy komfortabel og pen er enkelt.