O2s

Hvordan lage en pore minimere ansiktsmaske

Å gjøre ansiktet ditt ser vakker er svært enkelt å oppnå

Å gjøre ansiktet ditt ser vakker er svært enkelt å oppnå. Alt du trenger er en haug med kosmetikk å sette spikeren i jobben for deg. Med riktig farge og nyanser, litt concealer her og der, og et snev av blush, vil du være på utkikk feilfri i en jiff. Men gjør huden din utrolig glatt uten make-up kan være litt av en utfordring, og ikke minst, måtte opprettholde den. Dette krever disiplin og arbeid. Du må ha riktig kosthold og riktig mengde søvn. Å drikke åtte glass vann om dagen virkelig hjelper huden din bli myk, og trening kan gjøre det glød.

Men de fleste problemene ligger i akne

Men de fleste problemene ligger i akne, kviser, hudormer og whiteheads som bare ikke vil gå bort uansett hvor mange forskjellige såper du har prøvd. Fet hud kan være den skyldige, men har store porer kan være den viktigste årsaken til disse forferdelige kviser også. Store porer kan lett tiltrekke seg smuss, tilstopping det, slutt å skape en skavank vil du snart begynne å hate. Å ha den behandlet av en hudlege kan være kostbart, slik at du kan melde deg på en gjør-det-selv-behandling i komforten av ditt hjem. Du vil bli behov hjemmelaget ansiktsmasker som konsentrerer seg om å stramme porene og huden smidig, glatt og myk.

Her er hvordan å lage en pore minimere ansiktsmaske som vil i stor grad hjelpe deg med akutt behov.

En. Egg Hvit Facial Mask. Dette er veldig lett å lage. Alt du trenger er en haug med eggehviter og værhår. Skill eggehviten fra plommen. Sett eggeplomme til side. Visp eggehviten til den skummer opp. Sett den i ansiktet og nakken. Vent til det er helt tørt. Vask ansiktet med vann.

Hvordan lage en pore minimere ansiktsmaske. Å gjøre ansiktet ditt ser vakker er svært enkelt å oppnå.
Hvordan lage en pore minimere ansiktsmaske. Å gjøre ansiktet ditt ser vakker er svært enkelt å oppnå.

2. Egg og Honey Facial Mask. Ingrediensene som du trenger er som følger:

  • En mellomstor egg
  • ½ teskje olivenolje (du kan bruke solsikkeolje også)
  • 1 teskje honning
  • Noen få dråper vann

Bland alle ingrediensene i en bolle

Bland alle ingrediensene i en bolle. Bland det grundig før den er helt glatt. Forsiktig bruke det på ansiktet og halsen. La den stå i femten minutter. Vaske den med varmt vann.

3. Egg og havremel ansiktsmaske. Ingredienser for denne masken er:

  • 1 eggeplomme
  • ½ ts sitronsaft
  • ½ teskje olivenolje
  • 2 ss havre

Dette er en perfekt maske for fet hud

Men de fleste problemene ligger i akne. Bland alle ingrediensene i en bolle.
Men de fleste problemene ligger i akne. Bland alle ingrediensene i en bolle.

Dette er en perfekt maske for fet hud. Start med å slå egg, og deretter legge sitronsaft, havre og olivenolje. Bland det og bruke det i ti minutter. Vask grundig.

Disse ansikts masker er effektive

Disse ansikts masker er effektive. Bare sørg for at du følger alle nødvendige ingredienser og instruksjoner nøye og riktig. Alle disse kan brukes til alle hudtyper. Du vil ikke engang å betale for noe. Alt du trenger er bare venter på deg i ditt eget spiskammers. Dette er ikke bare å minimere porene, men også det er en god ansiktsrens. Men alltid tankene tidspunktet for maske søknad. Forlate det for lenge kan forårsake skade. Det beste er, det er ingen kjemikalier involvert som potensielt kan skade deg. Så hva venter du på? Start i å oppnå feilfritt glatt hud.