O2s

Hvordan lage en lisse hodebånd

Er du på utkikk etter måter å gran opp antrekket

Er du på utkikk etter måter å gran opp antrekket? En av de enkleste og rimeligste måtene å gjøre dette på er gjennom iført tilbehør. For eksempel, du iført svarte klær fra halsen og ned. Du kan legge trøkk til antrekket ditt med seg stark hvite tilbehør som hvite øredobber eller en hvit lue. Den beste delen om tilbehør er at ikke bare kan de umiddelbart gi et nytt utseende til ethvert antrekk, det er så lett å dekorere dine egne tilbehør for å få det utseendet du ønsker! Når det kommer til tilbehør, du er egentlig bare fantasien som setter grenser. En av de enkleste prosjekter du kan begynne å tjene er en lisse hodebånd.

Hvordan lage en lisse hodebånd. Begynn med å bestemme fargen du vil like.
Hvordan lage en lisse hodebånd. Begynn med å bestemme fargen du vil like.

  • Begynn med å bestemme fargen du vil like. Når du foretar en lisse hodebånd, er den første (og mest morsomme) del å velge type og farge du vil bruke. Gå til en håndverk butikk og velge blant de mange hundre tilgjengelige varianter. Pass på at du kjøper også noen basen klut som vil tjene som bakgrunn for blonder.
  • Dekke en gammel hodebånd med blonder Her er en enkel måte å gjøre dette prosjektet:. Få en gammel hodebånd, en som er nøytrale og helst sort eller hvit. Få stripe av blonder som du vil bruke, og med limpistol og limstift, fest denne blonder til pannebånd. Eller, her er et annet tips: for best resultat, fest først en enkel svart eller hvit duk til hodebånd, og dette vil tjene som base. Føl deg fri til å pynte hodebånd med dekorasjoner som små blomster eller perler (riktignok om dette er best for yngre fashionistas).
  • Bind opp en stripe av blonder rundt hodet ditt. Annen måte er å faktisk gjøre et hodebånd bare ved hjelp av blonder. Den enkleste måten er egentlig å få en lang stripe av blonder, plassere den på hodet ditt som du gjør med andre hodebånd, og knyt endene sammen under håret ditt. For å gjøre dette, vil du være nødt til å sørge for at blonder er lang nok for deg å binde fast. Du kan også trenge å bruke hårnåler for å sikre at blonder blir sittende hele dagen. På denne måten er et flott alternativ hvis du bare ønsker å få uregjerlige låser på plass og raskt legge en feminin touch til get-up.
  • Lag en blonder pannebånd fra bunnen av. Hvis du har tid til overs, kan det være lurt å faktisk lage en kraftigere versjon av blonder pannebånd. Lime sammen en stripe av tøy stoff og blonder som du vil bruke. Sørg for at stripene vil passe hodet fra øre til øre. Deretter kobler du en stripe med elastisk bånd fra kanten av blonder til den andre kanten, ville du nå ha dannet en sirkulær pannebånd. Den elastiske delen er utformet for å være skjult under håret ditt. Pass på at strikken bare passer hodet ditt akkurat slik at blonder hodebånd ville bli satt skikkelig på håret.


Å gjøre en lisse hodebånd er så enkelt at du kan realistisk gjøre dette i 30 minutter eller mindre. Du vil bli overrasket over hvor mye mer elegant og feminin hele get-up vil være bare ved å legge til denne lille og svært enkelt tilbehør. Lykke til og håper dette hjalp!