O2s

Hvordan lage en kveld bag

En kveld bag er akkurat det du trenger for å legge den siste finpussen til din elegante kveld utseende. Men dette kan være vanskelig siden det er noen ganger vanskelig å finne den rette kveld bag å gå med antrekket ditt. For å legge til dette, må du bruke penger for å finne den perfekte kveld bag. En løsning på dette er å lage din egen kveld bag. Ved å gjøre dette, har du total frihet til hvordan vesken vil se ut, og du vil være i stand til å spare penger.

Finn ut hvordan du kan gjøre en kveld bag:

  • Materialer som du trenger. Materialene som du trenger for å lage din kveld bag er en clutch bag som du ikke lenger bruker, satin stoff, borrelås, stoff lim og noen tilbehør og pynt du vil legge til i kveld bag.
  • Mål stoff du trenger. Måle mengden av stoff som du trenger ved å pakke stoffet på clutch bag som du har. Bare surrer det rundt låsen av clutch vesken til det dekker hele overflaten.
  • Fast Velcro strimler. Feste en side av borrelåsbånd på øvre kant av clutchen posen. For å gjøre dette, kan du bruke stoff lim. La limet tørke helt. Den andre siden av borrelåsen går på satin stoff som du har. Plasser borrelåsen over kanten av satin stoff. Du kan også bruke stoff lim til å gjøre dette. Pass på at limet er tørt før du fortsetter med de neste trinnene.
  • Gjøre kvelden bag. For å gjøre kvelden bag, alt du trenger å gjøre feste satin stoff til din clutch bag med bruk av borrelås. Nå har du en kveld bag. Du kan legge til flere dekorasjoner til din kveld bag ved å sy på perler, liming bånd eller legge blonder og andre avskjær å gjøre kvelden bag hyggeligere.
  • Bruk andre farger. Grunnen til at en borrelås brukes til dette er, slik at du kan bruke andre typer stoff eller andre farger av sateng for vesken. Du kan bare gjøre masse stoff stykker som du enkelt kan feste til clutch vesken. Dette vil være enklere enn å gjøre en annen kveld bag for en annen kjole som du vil bruke.

Hvordan lage en kveld bag. Materialer som du trenger.
Hvordan lage en kveld bag. Materialer som du trenger.

Nå vet du hvordan du skal gjøre en kveld bag. Dette er en god måte å være moteriktig uten å tømme lommeboken. Det er andre ting du kan gjøre for å få mer tilbehør med minimal utgifter. Finn ut andre ting du kan gjøre ved å lese tipsene nedenfor.

  • Nye sko. Finn et gammelt par sko som du ikke lenger bruker, men er fortsatt i god stand. Bruk spray maling eller stoff fargestoff for å endre fargen på skoene. Dette er en god måte å få nye sko uten å kjøpe.
  • Bruk gamle jeans. Hvis du har et par jeans som ikke lenger passer deg, kan du opprette en skulderveske med det. Det er nok av instruksjoner på nettet som du kan følge for å slå den gamle par jeans i en skulderveske.