O2s

Hvordan lage en jord vennlig garderobe

Få mennesker vet det

Få mennesker vet det, men planeten påvirkes ikke bare av de vanlige gjerningsmennene som skogsavvirkning, olje bruk og utslipp av karbondioksid fra biler. En annen faktor som kan bidra til miljøødeleggelser er den type kjøp som individer gjør i sine egne hjem, og selv i sine egne garderober. Her er hvordan du kan velge klær og sette opp en garderobe som er Earth-vennlig.

Ansvarlig handle

Ansvarlig shopping. Start med å handle ansvarlig. Dette betyr at du trenger å faktor i den type selskap hvor du kjøper klærne dine, hvilke typer materialer som de bruker, og deres politikk på sine arbeidere og miljø. Det finnes en rekke øko-bevisste merker og klær etiketter i dag som tar sikte på å fremme miljøvern ved å donere en del av sine inntekter og salg til miljøorganisasjoner. Enda viktigere, men du bør sørge for at butikkene er miljøvennlige i hvordan de klarer sine egne butikker. For eksempel nedlatende butikker som resirkulerer sine poser, som skaper kataloger av resirkulert papir, og som reduserer avfall produserer under produkt produksjon.

Hvordan lage en jord vennlig garderobe. Ansvarlig shopping.
Hvordan lage en jord vennlig garderobe. Ansvarlig shopping.

Holdbarhet. Bortsett fra butikkene hvor du kjøper klærne dine, sørg for at du også får klær som vil vare deg i lang tid. Istedenfor å gå for ren og delikat klær som lett kan rive og rive i stykker, gå for klær som er mer robust bygget og som er laget for å vare lenge. Ikke bare vil disse krever mindre ressurser fra miljøet, men det vil også være mer økonomisk for deg i det lange løp, siden du ikke trenger å kjøpe nye klær for å erstatte revet eller dratt stykker. Pass også på at du ikke bare ser på prislappen på klærne. Noen klær er billigere, men er laget med lav kvalitet materialer. Andre er dyrere, men vil vare deg i lang tid.

Resirkulering klær

Resirkulering klær. Det er mange måter å gjøre bruk av gamle klær rundt i huset. For eksempel kan du donere klær til veldedighet eller gi dem bort til venner eller slektninger. Barnas klær kan også overføres fra ett barn til den andre spesielt siden barn ikke bruker klærne for det lange løp og raskt vokse sine klær. Du kan selv slå klærne i filler som skal brukes rundt i huset slik at du ikke trenger å kjøpe parabol klær og bad tepper.

Oppdatere klær

Oppdatere klær. Hvis du har gamle klær som er i god stand, kan du oppdatere og revitalisere klær stykker ved å gjennomføre enkle gjør det selv-prosjekter for å gjøre klær mer fasjonable. Bare legg høydepunkter, utsmykking, broderi, og andre dekorasjoner på klær, og de vil se helt nye. Enda bedre, vil du ikke trenger å kjøpe et nytt par og kaste dine eldre.

Få mennesker vet det. Holdbarhet.
Få mennesker vet det. Holdbarhet.

Til slutt, minimere antall klær som du kjøper. De fleste har for mange klær i garderoben deres. Ikke bare er overflødig klær igjen ubrukt, men også disse utskeielser ta en stor toll på miljøet.