O2s

Hvordan lage en eksfolierende ananas ansiktsskrubb

Folk har vanligvis problemer med døde hudceller som forårsaker tørrhet på huden. De døde cellene er piling opp forårsaker lag av døde hudceller. Disse lagene gjør huden ru og flassende. Det er ofte behandlet gjennom skrubb som kan kjøpes i markedet. Hjemmelaget scrubs er også effektive i peeling av huden. Disse scrubs fjerne lag av døde hudceller som kan avsløre de friske og ungdommelige hud under.

En spesiell frukt som kan brukes i å lage en hjemmelaget exfoliant er en ananas. Ananas comosus, eller allment kjent som ananas, er en tropisk frukt som er innfødt til Sør-Brasil og Paraguay. Den inneholder en substans som kalles enzym som er kjent som en naturlig exfoliant. Disse enzymene er vanligvis avledet fra frisk frukt og grønnsaker som ananas. De også fjerne giftstoffer ut av kroppen. Frukt inneholder enzymer er effektive i peeling ens hud.

Bortsett fra enzymer, ananas inneholder også et stoff som heter bromelain. Bromelain er anti-inflammatorisk og er også naturlige rensemidler. Det er også brukt i lindrende en person fra smerte og hevelse på grunn av skader.

Ananas er gode ingredienser i å lage en hjemmelaget peeling ansiktsmaske. Du kan lage dine egne ansikts skrubber med en frukt som kan lett bli funnet som en ananas. Det vil ikke koste mye hvis du vil sammenligne det med de andre scrubs som selges på markedet. Det er også lett å lage. Ananas kan også blandes med andre frukter og grønnsaker for å oppnå den ungdommelige gløden i huden som du en gang har.

Hvordan lage en eksfolierende ananas ansiktsskrubb. Forbered ingrediensene.
Hvordan lage en eksfolierende ananas ansiktsskrubb. Forbered ingrediensene.

Trinn i å gjøre en eksfolierende ananas ansiktsskrubb:

  1. Forbered ingrediensene. For denne ansiktsskrubb, vil du bare trenger en ananas, papaya, honning og havremel.
  2. Klem saften av ananas og papaya og legg den i en bolle.
  3. Legg en spiseskje havregryn og honning.
  4. Bland alle ingrediensene.

Ved anvendelse av løsningen du har gjort

Ved anvendelse av løsningen du har gjort, sørg for å massere det forsiktig på ansiktet ditt i sirkulære bevegelser. Ikke la løsningen komme i øynene dine. Skyll den med lunkent vann etter fem minutter.

Bortsett fra honning

Bortsett fra honning, kan ananas også blandes med en eggehvite. For å gjøre dette, trenger du bare å sette ananas og en banket egg hvit i en blender. Når du har opprettet en krem, bruke den til ansiktet og skyll etter 5 minutter.

Ved anvendelse av løsningen du har gjort. Bortsett fra honning.
Ved anvendelse av løsningen du har gjort. Bortsett fra honning.

Bruker ferske ingredienser som ananas eller honning kan gi huden din en mer revitalisert utseende. Det kan også gi deg en søt luktende sensasjon. Det er mange andre måter å gjøre en hjemmelaget peeling ansiktsskrubber og en ananas ansiktsskrubb er bare en av dem. De andre ferske ingredienser som kokos flak og mandler er også effektive.

Du trenger ikke å investere i noen dyre scrubs bare for å eksfoliere huden din. Improviserte eksfolierende ansikts masker er gode alternativ til dette. Ingrediensene kan lett bli funnet i hagen din og på kjøkkenet. Du trenger bare å sette en liten innsats i å gjøre en og på kort tid, kan du hente frem den frisk og myk hud.