O2s

Hvordan lage en dyrehage turen enda mer lærerikt for førskolebarn din

En tur til dyrehagen er en morsom måte å tilbringe dagen sammen med barnet ditt. Hvis du har en førskole alderen barn, et besøk til dyrehagen er en fin måte å åpne barnets øyne til en helt ny verden. Elefanter, tigere og løver vil bokstavelig talt kommer til liv før barnet ditt, og det er en fin måte å dyrke sin interesse for dyr og natur.

Når du går til dyrehagen, maksimere opplevelsen med noen forberedelser. Denne måten, vil turen til dyrehagen ikke bare være hyggelig, men lærerikt også.

  • Les bøker før du går. Bygg opp en tur til dyrehagen ved å lese bøker om forskjellige dyr han er sannsynlig å se i dyrehagen. Du kan også få historier som har dyr som hovedpersoner. Baby Einstein bøker om dyr er stor fordi den bruker virkelige dyr i sine bilder sammen med små lekkerbiskener av trivia om hvert dyr. Når du kommer hjem fra dyrehagen passerer biblioteket og låne flere bøker om dyr å ytterligere forsterke hva barnet ditt har sett og lært. Smi mens interessen er høy!
  • Se natur og vilt liv show. Se National Geographic specials. Unn deg barnet i Dora the Explorer og dra! Diego! eller Wonderpets. Disse viser har dyr fremtredende i sine historier, så det er en fin måte å skape interesse og utdanne barnet ditt om ulike trivia og ting på dyr.
  • Ta turen. Dra nytte av gratis guidet tur i dyrehagen. På denne måten har du en kunnskapsrik ressurs person som du kan stille spørsmål og gi deg en kort spiel på hvert dyr du besøker. Noen turer med la deg berøre dyrene. Hvis barnet ditt viser en interesse om en viss dyr, da må han be tour guide spørsmål.
  • Planlegg turen. Besøk zoo nettsted for å finne ut om det er noen dyr viser på dagen av besøket. Noen dyr er tatt ut til bestemte tider, og kan få lov til å gå fritt. Andre ganger kan zoo besøkende selv se dyrene bli matet. Husk at noen nattaktive dyr kan være sover under middag, for eksempel løver, så det kan være lurt å besøke når det er mest sannsynlig at disse dyrene er våken.
  • Les informasjonen plakk. Les informasjonen skrives foran hver merd eller seksjonen. Påpek til barnet noen spesifikke tegninger som skiller et bestemt dyr fra en annen. For eksempel, påpeker den store lodne manke av løven, eller vise de interessante stedene på gepard.


Vis entusiasme når du går til dyrehagen

Hvordan lage en dyrehage turen enda mer lærerikt for førskolebarn din. Les bøker før du går.
Hvordan lage en dyrehage turen enda mer lærerikt for førskolebarn din. Les bøker før du går.

Vis entusiasme når du går til dyrehagen, slik at barnet kan være glade om turen også. Dra nytte av dager da inngangen er gratis. Ordne turen med et annet barn på samme alder, slik at barnet kan ha mer moro å gå rundt dyrehagen. Hvis du planlegger turen på riktig måte, er din preschooler sikker på å ha det gøy mens du lærer om de forskjellige dyrene. La hans besøk til dyrehagen være en magisk opplevelse for ham!