O2s

Hvordan lage en bandana vesken

De fargerike og svært nyttig bomull bandanas som går godt med blå jeans kan bli omgjort til mange ting. Disse firkantede bandanas i farget i solide farger skrives ut med paisley design i hvitt, vanligvis med en grense mønster og en mindre sentrale torget med et annet mønster kan gjøres om til en meget hendig og søt veske som kan brukes av små jenter og tenåringer.

Hvordan lage en bandana vesken. Legg en bandana med vrangsiden opp på bordet.
Hvordan lage en bandana vesken. Legg en bandana med vrangsiden opp på bordet.

  • Legg en bandana med vrangsiden opp på bordet. Brett den nederste kanten over før du har nådd sju og en halv inches. Klippe det overskytende materialet og sette dette til side som du vil bruke det senere.
  • Brett høyre side av bandana over til venstre side for å få den midterste punktet. Merk stedet med skredder kritt. Mål fem inches fra mark og gjøre det samme for den andre siden. Mark disse ytre mål og klipp bort overflødig stoff fra begge sider.
  • Åpne stoff og legg den flatt på bordet, feil side opp. Measure en fjerdedel tomme rundt kantene på bandana og brett det over. Brett sidekantene igjen og pin på plass. Sy de lange sidekantene bare.
  • Cut to ti-tommers lengder av stoff fra det overskytende bandana materiale som du har satt til side for håndtakene. Bredden på stoffet bør være ca en og en fjerde inches. Mål en fjerdedel tomme rundt og press. Med vrangsiden av stoffet opp, brett stoffet, samkjøre den lange høyre kant med venstre og stryke foldene å holde det rett. Sy langs sidene, om lag en sekstende tomme fra kanten.
  • Med høyre side av stoffet mot deg, posisjon håndtakene over brede siden av vesken, under der den øverste sømmen vil bli, en foran og en bak å sørge for at endene er jevnt fordelt bortsett fra midten av vesken og feste dem på plass. Marker minst en tomme fra nedre kant av håndtakene og sy rundt håndtaket, og deretter sy diagonalt for å gjøre en stor X.
  • Finn den vertikale midtpunkt og gjøre en stor boks fold eller to mindre boks folder, en på hver side av denne vertikale midtpunktet på de øvre og nedre kanten. Iron foldene så disse vil være tydelig merket før feste dem på plass.
  • Mål tre fjerdedeler tomme fra venstre og høyre side og kjøre strykejernet over fold å sikre en rett kant. Dette blir din sy guide for å lukke sidesømmene. Med stoffet slått rett side opp, brett den nederste kanten over før det er justert til øvre kant. Fest de to sidene av vesken sammen og sy sidesømmene, og låse begynnelsen og slutten masker. Åpne og sy hver søm kant på siden av vesken.
  • Brett vesken flat. Mål én tomme vertikalt og horisontalt fra bunnen og venstre hjørner av bandana vesken. Tegne en linje fra toppen til bunnen merkene, skaper rettvinklede trekanter. Sy stoffet langs de diagonale linjene. Lås masker for å hindre dem fra å rakne. Dette vil gi vesken en og en halv tommers brede sider og bunn.
  • Brett den øverste kanten for å gjøre en en-tommers søm og sy rundt. Pass på at du ikke tar med i håndtakene når du syr de beste sømmer og folder er pent innrettet.


Snu vesken innsiden ut for å se det ferdige vesken

Snu vesken innsiden ut for å se det ferdige vesken. Du kan nå legge til en knapp foran under toppen søm og stoff sløyfe på baksiden av vesken slik at du kan ha en nedleggelse for vesken din. Legg annen pynt som du liker å gjøre bandana vesken mer personlig og unikt.