O2s

Hvordan lage din egen Hobo vesken

En hobo veske kan være en god motetilbehør for alle som prøver å gå for en bohem eller hippie føler til ens getup. Det er det perfekte gjør det selv prosjekt siden hele design og estetiske av tilbehøret ligger i hvor tilfeldig og tilfeldig det ser ut. Det var inspirert at noe som en fattig eller hjemløs person ville vanligvis ha som han prøver å dytte gjennom bety gatene så det er ganske sjokkerende at det ville slå ut på denne måten.

En hobo vesken er en av de enkleste design av poser og vesker

Hvordan lage din egen Hobo vesken. Kjøp et stoff som du ønsker å bruke for hobo bag.
Hvordan lage din egen Hobo vesken. Kjøp et stoff som du ønsker å bruke for hobo bag.

En hobo vesken er en av de enkleste design av poser og vesker. Til tross for sin relative enkelhet, hobo poser og vesker med kjente designere og merkevarer kan hente en heftig prislapp. Hvis du kan lage din egen Hobo vesken du ville sikkert ende opp med å tilbringe mindre for posen, og ville ha mer å sette i selve vesken!

Her er hvordan du lage din egen hobo veske:

  1. Kjøp et stoff som du ønsker å bruke for hobo bag. Bekostning ville ganske mye kommer herfra. Du kan gå så overdådig som du ønsker ved å kjøpe virkelig fint stoff, eller du kan gå med budsjettet rute og ta en billigere type klut for å gjøre vesken med. Tommelfingerregelen når du kommer til bag stoff er å velge en som kommer til å være solid nok til å tjene formålet med en pose. Som du forventer, vil de beste stoffer være de som er tøffe nok til å ta på vekten og den strekning som en vanlig bag ville bli pålagt å holde. Fargen på posen så vel som dens helhetlig estetisk appell ville også primært komme fra den type stoff som du velger for dette prosjektet.
  2. Klipp stoffet i henhold til størrelsen på hobo veske som du ønsker. Du kan bruke din fulle diskresjon når det kommer til størrelse. Det er helt opp til deg. Husk at du bør kutte to identiske firkantede former med to slanke deler på hver side. De slanke seksjoner ville tjene som håndtak. Du er bedre å forlate dem lenge, slik at du kan justere dem senere. Det ville være vanskeligere å justere en kort håndtak bør du ønsker en stropp med mer slakk.
  3. Plasser de to kappede stykkene av stoff på toppen av hverandre, slik at det ut, er i midten (de bakre sider av stoffet er de i berøring med overflaten av bordet og den som er synlig for deg). Gjør en veldig fin tilbake sting på de to stoffstykkene for hånd eller bruke en symaskin. Vær klar over behovet for å forsterke vesken bør du ønsker å bære tunge gjenstander i dem som bøker.
  4. Bare binde de fire forlengelser av stykker stoffet etter invertering hele vesken. Du kan knytte posen slik du vil. Noen mennesker foretrekker å ha den på skulderen mens noen ønsker å bære den på albuene.

Det er hvor enkelt du kan lage din egen Hobo vesken! Nå kan du helt gå ned gatene og rocke ut denne varme nummer.