O2s

Hvordan kle seg for å se tynnere

Det er bare noen få mennesker som har perfekte kropper

Det er bare noen få mennesker som har perfekte kropper. Mange har områder å forbedre på og ujevnheter å skjule, som slapp armene og tunge tummies. En kjole kan faktisk minske buler hvis valgt nøye og ordentlig. Det er mange påvist måter å se slankere enn den faktiske størrelsen.

Hvordan kan du kle å se tynnere? Hva slags kjole bør du kjøpe? Her er noen råd:

Hvordan kle seg for å se tynnere. Få best mulig passform til enhver tid.
Hvordan kle seg for å se tynnere. Få best mulig passform til enhver tid.

  1. Få best mulig passform til enhver tid. Trange klær vil bare fremheve dine buler. Posete antrekk kan lage en enda mer oversized look. Se etter klær som passer deg godt. Det er det viktigste formålet med prøverom i butikkene.
  2. Bruk pin striper og vertikalt trykte klær. Dette skaper en illusjon av en lengre overkropp. Mikse og matche din garderobe med ulike vertikale stiler. Vær på vakt om av brede vertikale linjer for dette vil beseire formålet. Det vil som regel gjøre at du ser større enn den faktiske størrelsen.
  3. Velg svart. En svart kjole, skjorte eller skjørt kan minimere volum og bidrar til å skape et slankere utseende.
  4. Kle deg etter kroppen din type. Noen tips er ikke alltid aktuelt for din kroppstype. Det er best å prøve klær i prøverommet før du kjøper.
  5. Hvis du har en tyngre toppen, slitasje bomull materialer som er løs i den øvre delen og trimmer ned i midjen. Bruk ensfargede klær fra topp til bunn. Selv kan det høres kjedelig, kan du alltid bruke tilbehør for å skape avvik. En matchende belte kan også forbedre din generelle utseende.
  6. Hvis du har en klumpete bunn, slitasje ren og solid lavere bekledning. Bruk trykte t-skjorter eller en bluse lengden på hoftene. Dette vil vesentlig balansere din figur. Velg knelange skjørt eller kjoler. A-formet kutt er foretrukket.
  7. For pluss størrelser, slitasje floral design. Slitasje kjoler så mye som mulig. 2 eller 3 piece klær som en bluse eller bukser pluss en jakke.
  8. Hvis du har en sensuell figur, fremheve midjen din med en skinny belte (short 5'4 "og under) eller et bredt belte (høy 5'7" og høyere). Bruk V-hals topper eller stuper utringninger for de riktige anledninger .
  9. Satse på kvalitet undertøy. Butikker kan gi deg støtte bh og truser enn kan betydelig redusere buler her og der. På denne måten får du en behagelig og tynnere utseende i ett. Selv om kostnadene for dette undertøyet er betydelig høyere enn den ordinære seg, vil du faktisk spare mer i det lange løp.
  10. Til slutt, utvikle en trygg gemytt og et positivt syn på livet. Hvis du er glad og fornøyd inne, vil du definitivt glød utenfor. Din glød vil belyse alle de positive egenskapene til ansiktet og kroppen. Leve lykkelig, kle pen.