O2s

Hvordan kjøpe undertøy på engros-priser

Planlegger du å kjøpe undertøy på engros priser? Her er noen tips om hvordan du kan få best mulig avtale. Les videre:

  • Bli en legitim kjøper. Sjekk ut den spesifikke statlig lovgivning som dekker dette. Hvis du ønsker å bli en grossist, må du enten søke om en lokal bedrift lisens eller få en forhandler legitimasjon. Anerkjente grossister bare avtale med lisensierte kjøpere.
  • Bestem deg på en bestemt undertøy type som du ønsker å kjøpe. Ønsker du å målrette noen designer elementer? Liste dem ned. Du ønsker ikke å gå glipp av noe når du begynner å søke etter en produsent eller en grossist. Listen kan i utgangspunktet tillate deg å fokusere.
  • Kartlegge dagens dameundertøy markedet. Vet om sluttbrukerprisene, spesielt for de elementene som du er eyeing å videreselge. Når du vet sluttbrukerprisene, få deg til å beregne din grense når du forhandle for engrossalg kjøp. Beregn hvor mye solid overskudd du kan gjøre når du videreselge dine undertøy elementer.
  • Komme i kontakt med ledende undertøy grossister. Du må forholde seg til dem direkte hvis du ønsker å søke det beste tilbudet. Du må eliminere midt menn. Midt menn er som regel personer eller selskaper som bestiller direkte fra undertøy produsenter. De kontakte deg og fortelle deg om det spesielle tilbudet - "engros" priser. Selvfølgelig, siden de er midt menn, har de allerede snudd den opprinnelige lave priser til sin fordel.
  • Hvis du ønsker å starte din liste over mulige undertøy grossister å ta kontakt, kan du bare gå på nettet og søkemotor for "undertøy produsenter" eller "undertøy grossister". I sekunder, har du allerede har målet listen. Velge bestemte merkevarer eller selskaper som du har tenkt å starte forretninger med.
  • Spørre om minstekravene. Selv om enkelte produsenter og grossister ikke sette minimums bestilling, de fleste av dem krever et minimum kvantum for den første bestillingen. Så, forventer det. Vanligvis må du sette av 150€ for din første bestilling. Dette beløpet festes slik at du lett kan ha en rekke alternativer for din første transaksjon.
  • Tenk på hvordan du skal håndtere ditt lager. Hvis du ikke har råd til å holde en opptelling nå, bør du se etter en produsent eller en grossist som har drop-skipet tjenester. Siden du ikke har plass til undertøy, kan produsenten eller grossisten direkte levere eller sende spesifikke bestillinger fra dine kunder.
  • Hvis du har en plass til å lagre inventar, enten hjemme eller på kontoret, instruere produsenten eller grossisten å sende bestillingen der. Ventetiden for en leveranse er vanligvis opp til to måneder. Ikke glem å inkludere frakt utgifter til prissettingen plan. Siden undertøy er vanligvis lett, kan det kan sendes gjennom luft uttrykke.

Hvordan kjøpe undertøy på engros-priser. Bli en legitim kjøper.
Hvordan kjøpe undertøy på engros-priser. Bli en legitim kjøper.

Du kan anta at å kjøpe undertøy engros kan spare deg for mye penger i forhold til å få det detaljhandel. Vær imidlertid oppmerksom på at det ikke er en fast regel. Noen ganger gjelder engrosprisen bare på ett element. Så, legge strategier på hvordan du kan videreselge dine undertøy elementer. Se om det er praktisk for deg å bære bare noen få typer, merker eller etiketter, eller om det er bedre å tilby et bredt utvalg av spennende stykker.