O2s

Hvordan kjøpe Super Bowl-billetter

Super Bowl er regnet som en av de beste sportslige arrangementer som skjer hvert år. Spør alle menn der ute, og han vil fortelle deg å aldri plage ham og hans kamerater på denne betydningsfulle dagen. Det er tradisjonelt den mest etterlengtede opptog på grunn av oppbygging av spenning og all action som skjer i arenaen. Denne hendelsen verver til en veldefinert system som har fungert for lengst. Til veteran fans der ute, få billetter til denne hendelsen tar på seg en viss vet hvordan. De må vite når disse billettene er straks ut for salg. For første tidtakere, gjør deg klar til å dykke dypt inn noen mulige måter for deg å få de beste Super Bowl billetter til de beste tilbudene.

  • Lotteriet. Den eneste men vanskeligste måten å kjøpe Super Bowl billetter er å ta del i en tilfeldig trekning. Dette er den eneste metoden som allmennheten kan ha tilgang til billetter, som de kaller lotteriet. For å delta må man sende et rekommandert post brev forespørsel til NFL, er oppføringer akseptert mellom 1 februar og juni 1 og vinneren vil bli varslet via e-post i oktober eller november i forkant av spillet.
  • Få ditt kredittkort klar. Dette er den neste, men sikker ting. Kjøp fra billetten etater. Slå opp kalendere for Super Bowl og sjekk ut billettsalg som StubHub.com, RazorGator og TickCo. De vil tilby deg en rekke alternativer og de beste plassene, men prisen vil ikke komme billig, så vær klar til å betale ekstra for disse. StubHub.com er 100% transaksjonen garanti for god billettprisen og sikre transaksjoner.
  • For andre alternativer, sjekk ut ebay.com. Vær forsiktig om at du arbeider med anerkjente selgere. Det er viktig at du forstår vilkårene for billettsalget, og sørg for at du undersøker først på dette før kjøp. Dette trekket kan være litt risikabelt, så sørg for at du har alle kontaktdetaljer og info detaljene du trenger.
  • En fan er nødt til å gjøre hva en fan er nødt til å gjøre. Så hvis du må ha en siste utvei kan du prøve lykken på andre måter - hvis du må kjøpe fra en scalper. Men dette vil ikke garantere noen pålitelig transaksjon. Gjøre noen undersøkelser først om hva som er den mest akseptable prisen margin for en slik billett, og sørg for at du er trygg nok til å snu penger ved å sikre at du ser de billettene først før betale opp.

Spørsmålet er

Hvordan kjøpe Super Bowl-billetter. Få ditt kredittkort klar.
Hvordan kjøpe Super Bowl-billetter. Få ditt kredittkort klar.

Spørsmålet er, etter å måtte gå gjennom alle disse, eller hvis du er på randen av å måtte gå gjennom alle disse, må du spørre deg selv om det er verdt det? På slutten av det hele, er ens motiverende faktor til å skall ut noen mener penger på oppbygging av det kommende spillet. Og som de sier, er vippepunktet alltid på denne og den generelle spenningen av å være en del av de beste sports spill oppfunnet. Og hvis ingen slik flaks har skjedd nærmer selve arrangementet, så det nest beste er å skape spenning i ditt eget hjem med venner og familie for en mye billigere.