O2s

Hvordan kjøpe sminke for fet hud

Makeup for fet hud er litt forskjellig fra skjønnhetsprodukter for de vanlige typer hud. Det er mange ting som du må vurdere å få det perfekte utseende uten å måtte hudirritasjon, siden fet hud er mer følsom og utsatt for urenheter. Det høres kanskje vanskelig i begynnelsen, men det er overraskende lett å gjøre. Bare følg disse enkle trinnene for hvordan kjøpe riktig sminke for deg.

Hvordan kjøpe sminke for fet hud. Pass på at du bare bruke vannbasert eller olje-fri makeup.
Hvordan kjøpe sminke for fet hud. Pass på at du bare bruke vannbasert eller olje-fri makeup.

  1. Når du kjøper kosmetikk for fet hud, er det ekstremt viktig at du unngå produkter som inneholder alkohol. Selv om denne ingrediensen kan fjerne olje, problemet er det bokstavelig talt eliminerer alle det gjør kroppen produsere mer olje for å kompensere tapet.
  2. Pass på at du bare bruke vannbasert eller olje-fri makeup. Aldri kjøpe et produkt som har petroleum eller noen form for olje. Så snart du ser disse to ordene, la det gå og finne noe annet. Disse ingrediensene kan forårsake mer skade og lyte på huden din.
  3. Dimenthicone og vismutoksyklorid er to komponenter som du må se opp for. Disse kjemikaliene kan være harde for huden din. Det kan sette seg fast i porene, noe som gjør det større og forårsaker uønsket lyte. Vanligvis kan du finne disse elementene i pulver og stiftelser.
  4. Det er medisinske kosmetikk tilgjengelig der ute. Det er for det meste i form av en concealer. Den aktive ingrediensen er sinkoksid. Dette er flott for alle akne eller kvise som du ønsker å skjule fordi den fungerer som en anti-inflammatorisk for huden din.
  5. Se etter sminke, spesielt foundation eller pudder som har solbeskyttelse. Titanium Dioxide er en god ingrediens for å blokkere huden mot de skadelige strålene fra solen.
  6. Serecite er en type mineral som i stor grad vil bidra til å redusere utseendet på store porer. Dessuten kan det dypt absorbere oljen gjør huden puste og frisk hele tiden. Sørg for at du ser for denne ingrediensen når du kjøper makeup.
  7. Gjør leppene høydepunktet av ansiktet ditt, slik at folk ikke vil merke hvor fet huden din er. Kjøpe tonnevis av leppestifter og lipgloss. Alltid gjøre det et poeng å få en overalt.
  8. Det ville være nyttig hvis du velger kosmetikk som er sammenfiltret ikke skinnende. For pulver og stiftelser, kjøpe en nyanse lysere enn huden din for å få den shine-fri ansikt som du alltid har hatt som målsetting.
  9. For rødmer, velger mattede seg, ikke den blanke typen. Du trenger ikke ekstra glans til huden din.
  10. For mascara, må du kjøpe den vanntette typen for en flekk gratis øyet.

Nå som du vet hvordan du kan få den perfekte makeup som passer din fet hud, er alt som er igjen for deg å gjøre for å bruke disse virkelig effektive tiltak. Med riktig verktøy og ramme i sinnet, kan du aldri gå galt. Så lenge du ikke tar huden din for gitt, så er du på rett spor til skjønnhet.