O2s

Hvordan kjøpe en Hermes veske

Hermes er en fransk luksus merkevare kjent for sin populære veske design

Hermes er en fransk luksus merkevare kjent for sine populære veske design. I de senere årene har Hermes Birkin bag og Kelly bag bli "It" pose med mange Hollywood-kjendiser. Eie en Hermes bag har blitt et statussymbol på grunn av sin ublu pris og aura av eksklusivitet. Det er også en investering, siden posene opprettholde sin verdi og har en utmerket videresalg verdi over tid.

Hvis du er klar til å gjøre et kjøp på Hermes, her er hvordan å kjøpe en.

Hvordan kjøpe en Hermes veske. Gjør deg kjent med de forskjellige design.
Hvordan kjøpe en Hermes veske. Gjør deg kjent med de forskjellige design.

  • Gjør deg kjent med de forskjellige design. Birkin og Kelly stiler er ekstremt populært, men det er andre stilarter også. Tenk Jypsiere, Hage, Picotin Se og Victoria. Du kan finne disse designene i populære moteblader eller ved annonser i high end magasiner.
  • Bestemme hvilket materiale du ønsker. Skinn er alltid tidløs og holdbar, men Hermes også gjør poser og vesker i kanvas og silke. Silke poser kommer i flere fargerike utskrifter og design i du ønsker en mer morsom og likevel rimelig bag.
  • Vurdere hvordan du vil bruke den hermes bag. Hvis dette vil være din hver dag bag, vil du ønsker å få en stor nok bag som passer din makeup, lommebok, iPod, nøkler og andre elementer du bærer med deg på en daglig basis. Noen kvinner foretrekker å holde sine poser så velger en clutch stil som Jige Clutch. Hvis du ønsker å bruke posen til å transportere filer, og velg deretter en flat messenger typen design. Hvis du vil bruke den for kvelden, så vil du ønsker å finne noe som ser formell og er mindre.
  • Velg en størrelse. Jo større bag, jo dyrere vil det bli. Hermes gjør et sammenleggbart silke bag, Silkypop, som er en annen flott alternativ.
  • Vær forberedt på å bruke store penger. Den billigste Hermes bag selges for ca 750€ og gjennomsnittlig på ca 2240€ til 3740€. Noen stiler kan gå mye høyere, avhengig av hvilken utgave og detaljering av posen. Noen Birkin poser selv selger for godt over 111 950€ som en besatt med Swarovski krystaller. Men husk at prisen på posen gjør sitt eierskap enda mer ved å velge og gir det mer verdi i det lange løp. Vurdere kjøp en monetær investering, så vel som en investering i mote.
  • Kjøp kun fra anerkjente forhandlere. Gå til en Hermes boutique å kjøpe en Hermes bag. Selv high end varehus ikke bære Hermes. Hvis du kjøper på nettet, er det best å gjøre kjøpet direkte fra Hermes nettside. Hvis du planlegger å kjøpe fra ebay eller andre nettbutikker, pass på at du ikke kan få en autentisk element.
  • Prøv vintage butikker. Du kan være heldig og finne et klassisk stykke. Det er sjelden, men det er verdt et forsøk.
  • Vær forberedt på å vente. Det er en venteliste for noen populære stilarter. Hver Hermes vesken er håndlaget og kan ta et par dager å fullføre. Men på grunn av volumet av kvinner som ønsker posene, kan ventetiden ta så lenge som seks måneder til to år.

Når du har din bag, vil du innse hvorfor hundrevis av kvinner verden over kjemper for å få dette stykke kunst. Ta vare på vesken din riktig og du vil kunne nyte i flere år framover.