O2s

Hvordan heli-ski med fadderordning

Først av alt, hva er heli-skiing

Først av alt, hva er heli-skiing? Heli-skiing, i enkleste form, er å bruke et helikopter i stedet for den vanlige skiheisen, for å lete etter de mest ideelle skiforhold - de som kanskje ikke være tilgjengelig i turist-orienterte skisteder. Den beste heli-skiing terreng består vanligvis naturlige konturer og lange utforkjøringer, og de gir den høye spenningen som ekspert skiløpere lenge etter. Hvis du er interessert i å prøve deg på heli-skiing hjelp av fadderordning, her er noen av de beste tipsene for deg:

Vet hva du kan forvente

Hvordan heli-ski med fadderordning. Vet hva du kan forvente.
Hvordan heli-ski med fadderordning. Vet hva du kan forvente.

Vet hva du kan forvente. Heli-skiing er ikke akkurat en ny sport, som det har eksistert siden 1960-tallet. Det er mest populært i land som Canada, USA, New Zealand og europeiske land (for eksempel Sverige og Sveits). Men det er land som forbyr denne sporten; ett eksempel på slike land er Frankrike.

I heli-skiing

I heli-skiing, blir helikoptre brukt som drosjer å ta de interesserte parter til en bestemt fjelltopp. I Canada, for eksempel, er disse helikoptrene som brukes ligner på en skiheis, som det vil gjentatte ganger tar de skiiers opp til en snø seksjon for et par innhopp den dagen. I andre tilfeller, som oftest i Europa, helikoptrene flyr de skiiers mot deres foretrukne snø delen, og bokstavelig talt la dem der for å jobbe seg ned til bunnen av fjellet.

Være veldig god på ski

Være veldig god på ski. Vit at heli-skiing er ikke for sarte sjeler. Skistedene tilbyr ulike ferdighetsnivåer, men de er stort sett forberedt på å sikre en viss grad av sikkerhet for skiløpere. Men, heli-skiing avtaler helt med naturlig terreng, så det er egentlig opp til heli-skiløpere å gå på ski vei ned en fjelltopp, uansett hva slags terreng eller konturer de møter. Så hvis du er interessert i heli-skiing, bør du i det minste være et avansert skiier, med noen som er like god som - eller bedre enn - selv.

Har en kompis

Først av alt, hva er heli-skiing. Være veldig god på ski.
Først av alt, hva er heli-skiing. Være veldig god på ski.

Har en kompis. Å ha en kompis mens heli-skiing er faktisk obligatorisk, hovedsakelig på grunn av muligheten for snøskred. Sørg for at du velger din kompis godt: Han bør ha minst samme evne nivå som deg, slik at han kan holde tritt med tempoet ditt. Han bør også være noen du kan stole på å hjelpe deg ut av en farlig situasjon, hvis det er nødvendig.

Vit at heli-skiing er ikke tiden for å tabbe av. Hvis buddy du velger er din beste venn og du er begge brukes til å trekke pranks på hverandre gang på gang, vet at heli-skiing er ikke tiden for sprell! Løse både ta denne sporten profesjonelt og husk: liv kan være i fare.

Har noen gå først

Har noen gå først. Plan om hvem av dere som vil gjøre nedstigningen først, og som vil følge. Vanligvis de mer erfarne en bør være den andre. Du må sørge for å passe på hverandre: hvis en av dere faller ned, for eksempel, bør den andre stoppe og hjelpe ham ut. Hvis en av dere går for fort og den andre mister synet av ham, bør man går videre stoppe før de andre fangster opp.

Ha et signal

Ha et signal. Lag en forhåndsbestemt signal slik at du kan ta kontakt med hverandre i tilfelle noen kommer ut av visuell rekkevidde. Disse signalene kan være en klikkelyd av tungen eller en fløyte. Du kan også ta med en fløyte for å signalisere hverandre lettere.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen enkle tips for å forberede deg til heli-ski med fadderordning. Lykke til, og håper dette hjalp deg ut!