O2s

Hvordan ha full og tykt hår

Mens det finnes utallige mengder hårspray

Mens det finnes utallige mengder hårspray, behandlinger og balsam der ute, oppnå fyldigere og tykkere hår synes å være enkelt gjøres uten å legge på noen kjemikalier eller behandlinger til håret ditt. Ved å ta til etterretning de neste trinnene, bør du vurdere deg selv nær å nå det planlagte hår resultat ved å holde opp med dette femten minutters rutine hver dag. Etter et par uker, gjør deg klar til å oppleve full, tykt og vakkert hår!

  • Gå gjennom dine pensler. Nøkkelen til fyldigere og tykkere hår er effektiviteten av hår produkter du velger å bruke. Hvis du bestemmer deg for å volumize og tykne kronen på verket det mer naturlig måte, betyr dette å stole utelukkende på hårbørster og selv på din egen naturlige verktøy og ndashyour fingre! Av de børster liggende rundt benken, velger du en børste som tenner er laget av fleksible utstikkerne og koble den med en separat villsvin stritter hårbørste. Når du har samlet disse, er du nå klar til å begynne.
  • Berolige hodebunnen. Det er ikke nødvendig å gå se en sertifisert kona til dette. Du kan rett og slett gjøre det på egen hånd. Bruk fingertuppene, sakte kjøre dem gjennom hodebunnen din i en sirkulær måte. Husk å holde bevegelsene dine på strak arm uten å trykke for hardt eller øve for mye kraft. Hodebunnen massasje jobbe som å drepe to fugler med en stein. Ikke bare regulere de blodtilførselen din hårsekkene, men de også øke hårvekst. Massasje er egnet for når som helst på dagen, bør du vurdere om kvelden før du går til sengs den beste tiden for å lindre hodebunnen.
  • Følger gjennom med en børste. Ikke bekymre deg om håret ditt! Faktisk er denne prosessen ikke ment å rote opp eller la håret i en sammenfiltret tilstand. Med det sagt, utvide avslappende massasje ved å kjøre børsten med utstikkerne skjønt håret ditt, slik at hodebunnen får samme behandling med børsten som det gjorde med fingrene. Fortsett å følge et sirkulært mønster mens masserer.
  • Bruk en børste til slutt. Etter den stimulerende og beroligende massasje, ta pensel laget av villsvin bust og stryk håret frem og tilbake med det fra røttene ned til siste tråd. Forbli gjøre det før du har nådd minst hundre børster. Husk å gre og touch på hodebunnen din jevnt for å prod hårets naturlige olje å bli tydelig.
  • Tålmodighet er nøkkelen. At du følger en naturlig metode indikerer tid begrensningen du må huske på. Mens de fleste kjemiske basert hår produkter ta noen dager til minst en uke for å legge merke til noen endringer i håret, er det viktig å være plass av prosessen. Den nøyaktige tidsramme før effektene faktisk sparke i er avhengig av staten og helsen til håret ditt. Forvente noen endringer, men i løpet av to til tre uker.


Hvordan ha full og tykt hår. Gå gjennom dine pensler.
Hvordan ha full og tykt hår. Gå gjennom dine pensler.

Ved å gjøre ting på den sunnere og naturlig måte, det som teller er ikke varigheten av ventetiden din, men forskjellen din ventetiden gjør i å gjenopprette hårets volum og tykkelse. La flaskene med behandling, spray og andre kjemisk forbedrede hårprodukter til salongen og starte din egen miljøvennlig og effektiv hår terapi i dag!