O2s

Hvordan gjøre senegalesiske twists

Den senegalesiske vri er en frisyre som er en variant av cornrows. Forskjellen på den senegalesiske vri fra den vanlige cornrow er at flettene er vridd. Mange afrikansk-europeiske kvinner velger å ha denne type frisyre fordi bortsett fra det å være stilig, er det også lett å vedlikeholde. Trinnene i å skape den senegalesiske vendinger er ganske lett å følge, men det kan ta litt tid å gjøre. Følg trinnene nedenfor for å vite hvordan du gjør de senegalesiske vendinger:

Hvordan gjøre senegalesiske twists. Materialene du trenger.
Hvordan gjøre senegalesiske twists. Materialene du trenger.

  • Materialene du trenger. For å gjøre denne stilen, vil du trenge mykgjørende voks for håret, hårspenner eller pinner, gummistrikk og en rotte hale kam.
  • Vask og tørk håret. Før du starter, må du sørge for at håret er rent. Vaske håret med sjampo og balsam, slik at det vil være mykt for håndtering. Tørk håret mens gre å kvitte seg med knutene. Når håret er allerede tørre, kan håret mykere voks og grundig massere det å spre det fra røttene til tuppene på håret.
  • Seksjon håret. Bruk rotte hale kam for å dele håret inn i seksjoner. Du må sørge for at delene er like porsjonerte. Du kan trenge hjelp fra noen til å gjøre dette riktig.
  • Å gjøre det senegalesiske vri. På den ene delen av håret, få en liten del av middels tykkelse. Bruk kam for å fjerne knop. Bruk et hår klipp for å klippe ned den delen av seksjonen nær roten. Begynn vridning lengden av håret når roten del allerede er sikker. Tvinn inntil det er en andre vri forming når lengden av håret folder. Nå har du en vri brettet i to. Plasser en finger på den delen der skruen looper. Få slutten av vri, klippet det nær roten og knyt endene med et hår gummistrikk.
  • Fullfør hver porsjon. Gjør det forrige trinnet med alle partisjoner som du har gjort på håret. Det er opp til deg hvor tykk du vil ha den senegalesiske vrir å være. Det er lettere å jobbe med tynnere deler, men det vil ta mer tid til å gjøre hele hodet.
  • Vedlikehold. Det er viktig å vite hvordan å opprettholde din senegalesiske fletter. For å gjøre dette, bruker massasje olje regelmessig på de fletter. Ikke sjampo håret hver dag. I stedet, gjør det bare to ganger i måneden for å bevare flettene. Hvis du bryr deg om dine senegalesiske flettene riktig, bør de vare i ca 3 måneder.


Dette er fremgangsmåten at du kan følge hvis du ønsker å gjøre de senegalesiske fletter. Du vil finne det lettere å gjøre flettene når du har gjort dem mange ganger. Du kan også be en venn til å hjelpe deg ut når du gjør dette slik at prosessen vil være raskere. Det vil også være mindre taxing på din hånd, arm og håndledd muskler. Bruk en liten kam å stelle trådene som får malplassert. Snart vil du ha en bekymringsfri frisyre som vil snu hoder!