O2s

Hvordan forklare cross-dressing

Cross dressing betyr ikke nødvendigvis at du er homofil

Cross dressing betyr ikke nødvendigvis at du er homofil. I motsetning til populær oppfatning, er kryss kommoder ikke nødvendigvis å ha en identitetskrise eller psykisk ubalanse. For kryss kommoder, er det bare et middel til selvutfoldelse og utforske sin identitet, spesielt med hensyn til det motsatte kjønn. For konservative foreldre, kan dette ikke være en akseptabel praksis, spesielt siden kjønnsroller har blitt fullstendig indoktrinert inn i dem. Det er umulig for deg å opprettholde dette hemmelig for familien din, og til slutt blir nødt til å forklare dette til foreldrene dine. Her er noen trinn du kanskje ønsker å følge når forklare cross-dressing til foreldrene dine.

  1. Forsone seg med sin egen identitet. Du blir nødt til å fastslå med endelige din egen seksuelle legning. Ideelt sett bør det ikke være rom for tvetydighet. Når avsløre det faktum at du er en cross-dresser, må du svare på de uunngåelige spørsmålene om seksualitet. Mens det er noen homofile menn som vil krysse kjole, noen rett menn gjør også (et eksempel ville være Hollywood-regissøren Ed Wood). Hvis du er en del av sistnevnte, kan du ha en vanskeligere tid på å forklare dine tilbøyeligheter.
  2. Avslører hemmeligheten din vil definitivt sjokkere dine foreldre. Du kan ha for å varme dem opp til ideen forhånd. Send noen følere ute, men ikke være for opplagt om det. Husk, om du ikke ønsker å sjokkere dem. Det vil være best å opprette en ikke-fiendtlig og alvorlige miljø hvor du kan sitte ned og snakke med dem. Være alvorlig når du sier at du har noe viktig å fortelle dem.
  3. Når endelig å fortelle dem at du er en crossdresser, får rett til poenget. Være fast og trygg med hva du har å si. Forklar hvorfor du gjør det du gjør, og fortelle dem hvordan ditt kors dressing startet. Du er nødt til å forberede mange sterke reaksjoner fra foreldrene dine. Cross dressing er mot en rekke sosiale konvensjoner, og de kan reagere med sorg, sinne eller skuffelse. Ikke klandre dem for dette - det er en normal reaksjon på en uvanlig situasjon. Dette er et skritt du må gå gjennom sammen, så du må sette opp med denne fasen av negativitet.
  4. Det er mange grunner for cross dressing: du kan føle at det gir deg frihet til å uttrykke deg, eller komme i kontakt med din feminine side. Hvis det er seksuelle fetisjer er involvert, kan det hende du har litt problemer med å forklare disse til foreldrene dine. Bare vær sikker på at du er rolig og rasjonell når du snakker med dem.
  5. Den viktigste delen vil være konstant beroligelse. Bare la dem vite at du ikke er gal, og at du fortsatt er den samme personen som du alltid har vært. Du må forsikre dem om at du fortsatt er en rasjonell person hvis identitet ikke endres med klærne.

Det er mange mennesker som kan støtte deg gjennom denne tiden

Hvordan forklare cross-dressing. Forsone seg med sin egen identitet.
Hvordan forklare cross-dressing. Forsone seg med sin egen identitet.

Det er mange mennesker som kan støtte deg gjennom denne tiden. Rådgivere, støtte grupper og til og med religiøse eldste kan hjelpe deg gjennom dette prøver tid. Husk at du ikke går gjennom dette livet alene, og at du har en krets av venner og familie til å støtte deg.