O2s

Hvordan forhindre for tidlig aldring og rynker i ansiktet ditt

Aldring av huden og rynker er uunngåelige

Aldring av huden og rynker er uunngåelig. Uansett hvor mye du unngå dem, vil du ha dem som du modnes i alder. Problemet er imidlertid når de dukker opp når de ikke er ment å vises ennå. Tidlig aldring av huden og rynker kan være plagsom, noe som gjør at du ser eldre ut enn du egentlig er. Det finnes måter å holde huden ser ung, skjønt. Mens andre involverer en ansikts rutine, noen bare kreve endringer i livsstil og matvaner. Her er de.

Hvordan forhindre for tidlig aldring og rynker i ansiktet ditt. Forplikte deg til en regelmessig mosjon.
Hvordan forhindre for tidlig aldring og rynker i ansiktet ditt. Forplikte deg til en regelmessig mosjon.

  • Spis sunt. Folk sier at du kan vite om en person er å spise sunt ved å se på huden hennes. Problematisk hud betyr noe kan være galt i kostholdet. Så hvis huden din er langt fra å være unge utseende og har kråketær, tid til å vurdere hva du har spist. Har du spist matvarer med vitamin A, C og E? Vitamin A forbedrer spesielt hud kollagen. Vitamin C holder huden fuktig og hydrert, mens vitamin E fungerer som en antioksidant. Er du tar mat og drikke med høyt sukker? Overskudd av sukker ikke er sunt for huden, fordi sukker har vist seg å holde seg til huden kollagen, noe som igjen kan skade huden og føre til sig.
  • Forplikte deg til en regelmessig mosjon. Øvelse gjør så mye mer enn å holde deg i form, det også er en fordel for huden din, fordi det hjelper deg å utvise giftstoffer fra kroppen din. Når kroppen er fri for radikaler og giftstoffer, huden din vil gløde og vil se ung og frisk.
  • Slutte å røyke. Røyking har negative effekter på huden din. One, stadig puckering leppene mens røyking stammer huden rundt leppene, skadelige hudceller fibre og til slutt lage bretter som vil utvikle seg til rynker. To, tørker røyking huden din. Mangel på huden fuktighet, som du vet, gjør huden utsatt for tidlig rynker. Og tre, eksponerer røyking huden for skadelige kjemikalier som svekker hudens kollagen og redusere hudens elastisitet.
  • Kutt ned på alkoholinntaket. Du kan ikke vite det, men alkohol kan også føre til tidlig aldring av huden. Alkohol utvider huden blodkar, noe som åpner for en økning i blodstrøm. Overtid, skader dette blodårene og aldre huden. Dersom du ønsker å drikke alkohol, opt for rødvin. Den har antioksidanter som er gunstig for huden.
  • De-stress deg selv. Stress har en måte aldrende huden din. Tenk deg dette, når du er stresset, er du mest sannsynlig rynker pannen og rynker ansiktet mesteparten av tiden. Disse fine linjer og rynker vil etter hvert danne inn rynker. Så for å unngå for tidlig aldring av huden og rynker, forplikte deg til å de-understreker aktiviteter. Du kan for eksempel gjøre avspenningsøvelser som yoga, gå en tur, eller involvere deg i en ny hobby. Gjør alt du kan for å ta tankene bort dine stressfaktorer.

Til slutt, ha en god natt søvn

Endelig har en god natts søvn. En god natts søvn vil hindre huden sagging og aldring. Selv om det er helt umulig nå, prøv å ha åtte til ni timer søvn.